X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casillas

Iker Casillas je danes razdeljeval v sodelovanju s fundacijo Clinica Menorca več kot 500-tim otrokom, ki potrebujejo pomoč. Kapetan Real Madrida je ob tem uspelo najti čas tudi za razpravo o aktualnih dogodkih okoli ekipe, vključno z današnjim žrebom osmine finala Lige prvakov.

“Lyon se resen nasprotnik, ki ga moramo spoštovati, še posebej po lanskem letu, ko so že vsi mislili, da se bo Real Madrid uvrstil v četrtfinale, kar pa se na koncu ni zgodilo. Imamo izkušnje iz preteklosti, čeprav so te slabe, vendar pa moramo sedaj biti preudarni in spoštovati Lyon.”

“Veselimo se tekme proti Lyonu, ker so nas lani izločili iz tekmovanja, vendar pa nikakor ne čutimo nobenega maščevanja, kot da bi šlo za življenje ali smrt. To je pomembna tekma za nas, če želimo premagati to oviro, vendar pa moramo vseeno spoštovati našega nasprotnika, ki nas je izločil lansko leto, čeprav se morda zdi, da so letos nekoliko slabša ekipa.”

“Obstajajo ljudje, ki poskušajo ustvariti polemike in slabo vzdušje v ekipi, ko je v resnici ravno nasprotno. Cristiano in jaz se razumeva zelo dobro. Prihajamo iz različnih krajev, vendar pa to še ne pomeni, da imamo slabe odnose ali da bi znotraj ekipe vladali kakšni spori. Ravno nasprotno. Znotraj ekipe ni nobenih skupin ali sporov in vlada odlično vzdušje. Smo mlada ekipa in se zato lažje razumemo. Okoli ekipe so zelo dobre vibracije. Sedaj moramo narediti še korak naprej in nas ne smejo skrbeti take neumnosti.”

“Imamo veliko igralcev, ki lahko vstopijo v obrambi. Albiol lahko igra kot centralni branilec ali kot desni bočni branilec, Arbeloa lahko igra na obeh branilskih bočnih položajih … Zaradi tega sploh niso zaskrbljeni glede nedeljske tekme.”

“V četrtek sva bila Sergio in jaz na kosilu z vodilnimi možmi kluba, da bi razpravljali o tem, kako se odvija sezona. Dobro je, da se predsednik vsake toliko časa usede s kapetani in da sliši še našo plat razmišljanja in da vidi, kako potekajo stvari.”