X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po žrebu: Butragueño, Pardeza & predsednik OL Aulas

Emilio Butragueño in Miguel Pardeza, ki sta se udeležila žreba Lige prvakov v švicarskem Nyonu, sta po koncu komentirala žreb, ki je Real Madridu v osmini finali znova namenil francoski Lyon.

Butragueño:
“To je kruta, vendar tudi razburljivo tekmovanje. Žreb nam je namenil Lyon in to moramo sprejeti. Danes so v nogometu ekipe zelo izenačene. Tekme so odločene le z nekaj zadetki in vsak vidik igre je pomemben. Moramo biti zelo osredotočeni in se moramo zavedati, da bomo povratno tekmo igrali pred domačimi navijači. Smo več kot sposobni se uvrstiti v četrtfinale, vendar pa bomo morali počakati, da vidimo, v kakšni formi bomo v februarju. Čas je, da premagamo urok osmine finala.”

Pardeza:
V naših glavah imamo še vedno svež spomin na lanskoletni srečanji z Lyonom in upam, da smo letos ekipe, ki bo napredovala. Ekipa je pripravljena in sedaj smo že veliko bolj seznanjeni z Lyonom. To bo zabavna tekma za gledalce.”

“Nisem prepričan, da je to dobra stvar, da se bomo že drugi leto zapored udarili z enakim nasprotnikom. To je sicer bila ena izmed možnosti in kar se je dogajalo lani, nam bo v veliko korist, da ne bomo dvakrat naredili enake napake. V prvem polčasu v Madridu smo igrali dobro, medtem ko drugi polčas ni bil tako dober. Na takšnih tekmah moraš vsaj na treh četrtinah tekme igrati dobro, če želiš doseči ugoden rezultat. Bili bomo osredotočeni in imamo veliko izkušenj s tem.”

Predsednik Lyona, Jean Michel Aulas:
“Težko je, če ti žreb nami enega od favoritov. Real Madrid je še boljši kot lani in zato bo to zelo zanimiva tekma. To bo intenzivna in težka tekma za njih.”

“Benzemaja imamo zelo radi v Lyonu in upam, da bo to pomembna tekma za njega. Je v dobrem položaju, da bo igral proti nam.”