X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Di Maria

Angel di Maria je v pogovoru za spletno stran bwin.com spregovoril o tem, kako je igrati na Santiago Bernabeu, kakor tudi o naslednji tekmi Real Madrida proti Sevilli.

Kako je igrati na Santiago Bernabeu?
Zelo vesel sem, ko igram na Santiago Bernabeu, fantastično je biti na igrišču, potem ko sem si preko televizije ogledal toliko tekem in sem vedno sanjal, da bom nekega dne igral za Real Madrid, zato je zame nekaj zelo lepega igrati tukaj v belem dresu.

Boste vi bili najboljši igralec La Lige v letu 2011?
To je vprašanje, na katerega je težko odgovoriti, saj je v La Ligi veliko odličnih igralcev, zato ni lahko postati najboljši igralec lige. Kljub temu pa je vse mogoče s trdim in požrtvovalnim delom.

Kdo je po vaše trenutno najboljši igralec La Lige?
Težko je izbrati le enega igralca, saj je v La Ligi veliko talentiranih igralcev. Če pa že moram izbrati enega, potem bi rekel, da je najboljši igralec moj soigralec, Cristiano Ronaldo.

Ali boste igrali do konca sezone vedno v začetni postavi?
Definitivno vidim sebe v položaju, da bom veliko igral. Zaradi tega, dam za igranje vedno vse od sebe in pri tem sem pripravljen tudi žrtvovati sebe. Moje trdo delo mi je pomagalo, da sem v tej sezoni ostal v začetni postavi in zato upam, da bo še naprej tako do konca sezone.

Katero je najmočnejše orožje Seville?
Luis Fabiano je odličen igralec, ki bo predstavljal vseskozi nevarnost za naš gol. Ne smemo mu pustiti veliko prostora v obrambi, saj je zelo hiter. Navas je trenutno poškodovan, vendar pa, če bi igral, bi nam vsekakor delal določene probleme.

Mislite, da bo napeta tekma vse do zadnjega žvižga in da bomo videli veliko golov?
Tekma bo zelo težka in zato bi lahko videli veliko golov, saj imata tako Real, kot tudi Sevilla, veliko igralcev, ki lahko dosežejo gol. Če želimo zmagati to tekmo, moramo biti trdni v obrambi in doseči čim več golov.