X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas & Ramos

Kapetana Iker Casillas in Sergio Ramos sta po tekmi analizirala zmago 1-0 nad Sevillo.

Iker Casillas
“Tekma je bila težka od samega začetka. Sevilla nam je otežila stvari s tem, da so se dobro postavili na igrišču. Sevilla je bila za nas vedno neugoden nasprotnik na Bernabeu. Pokazali smo epski karakter in Di Maria je bil dovolj priseben, da smo osvojili tri zelo pomembne točke v našem zasledovanju Barcelone.”

“Sodnik Clos Gomez je imel nesrečno predstavo, vendar pa je v preteklosti svoje delo znal opraviti že zelo dobro. Nocoj nam ni omogočil, da bi z njim razpravljali o nobeni odločitvi in mislim, da so razprave na nogometnem igrišču bistvenega pomena.”

“Imamo samo dve točki zaostanka za Barcelono, kar je v bistvu le ena tekma. Še naprej moramo zmagovati ter tako vršiti pritisk na njih. Smo na pravi poti in bomo videli, kaj se bo zgodilo prihodnje leto. Sedaj smo osredotočeni na našo tekmo v Copa del Rey, kjer upamo, da se bomo dobro odrezali, da bi potem lahko bili nekoliko bolj sproščeni na naši povratni tekmi v Valenciji.”

Sergio Ramos
“Te tri točke so veličastne glede na okoliščine. Med tekmo sem se počutil dobro. Moje koleno se je dobro odzvalo na treningih v zadnjih nekaj dneh. Seveda je normalno, da se po tekmi počutim nekoliko utrujenega, vendar pa sem vseeno zelo vesel.”

“Že nekaj let igram na najvišjem nivoju in konkurenco v ekipi je vedno pozitivna. Moram se strinjati s trenerjem, ko gre beseda o tem. Nihče nima zagotovljenega mesta v začetni postavi. Vsak dan delam zelo trdo in se z navdušenjem vedno naučim kaj novega. Nocoj sem se počutil dobro spet na igrišču in po tej poti moram tudi nadaljevati.”