X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Di Maria, Granero, Arbeloa & Pedro Leon

Strelec edinega zadetka na tekmi proti Sevilli, Angel di Maria, je po tekmi dejal, da je vesel zadetka, vendar pa da je še srečnejši, ker je ekipa zmagala. Poleg Argentinca so svoje misli po tekmi z mediji delili tudi Esteban Granero, Alvaro Arbeloa in Pedro Leon.

Di Maria
“Tekma je bila zapletena in zato smo se morali zelo potruditi, da smo prišli do zmage. Nocoj nam je uspelo le, da smo bili konkurenčni na trenutke. Vedno je težje igrati, ko igraš z igralcem manj, vendar pa so prav vsi na igrišču dobro opravili svoje delo. Prejeli smo veliko rumenih kartonov, ki niso bili povsem upravičeni, vendar pa se je sodnik odločil, da bo na takšen način prevzel nadzor nad igro. V drugem polčasu nam je igra bolj stekla in tako smo lahko veliko bolj si prizadevali v napadu. Zadetek nam je omogočil, da smo prevladovali v zadnji minutah in zmaga je za nas zelo pomembna, saj nas ohranja v boju za naslov.”

“Nisem veliko razmišljal, ko sem dosegel zadetek, le da je bil zadetek. Našel sem ozko odprtino med Palopom in golom ter brcnil žogo skozi to in zadel.”

Esteban Granero
“Sam raje ne bi govoril o sodniku. Tekma je bila zapletena. Bila je zelo napeto, kot je vedno proti Sevilli, vendar pa se takšne stvari dogajajo v nogometu. Kot je že rekel trener, smo morali zmagati in tako smo se za zmago borili tudi, ko smo imeli igralca manj.”

Alvaro Arbeloa
“Tekma se je ušla izpod nadzora sodniku. Ne maram govoriti o sodniki, vendar pa mislim, da je izključitev igralca Real Madrida in to, da pokažeš toliko rumenih kartonov na Bernabeu, se odraža osebnosti simptom. Sami smo želeli samo sodnika, ki bi pošteno opravil svoje delo.”

Pedro Leon
“Tudi sodniki so le ljudje in lahko delajo napake, vendar pa je tisto kar tudi šteje to, da so tudi športniki. Včasih je dobro za njih da govorijo z igralci, tako kot to počnejo drugi sodniki. Nocoj je bil sodnik preveč aroganten in tako mu je tekma ušla izpod nadzora.”