X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Valdano

Generalni direktor Jorge Valdano je analiziral zmago Real Madrid 1-0 proti Sevilli.

“Težko si je predstavljati bolj mučno tekmo. Trdo smo se borili in veliko stvari se je zgodilo tako po pravilih, kot tudi mimo pravil. Tekmo smo odločili s samo desetimi igralci in pri tem smo prikazali integriteto, ko smo premagali neprijetne situacije. Prav tako ne bi bilo pošteno, da govorimo o tistih, ki danes niso igrali, ker zelo cenimo vrednote vseh v tem klubu.”

“Mi ne govorimo o sodnikih. Nocoj ni bilo postavljenih jasnih merilih in je bilo storjenih veliko resnih napake, vendar pa sam raje ne bi komentiral tega. Menim, da je tekma prerasla sodnika, ker jo je bilo težko nadzorovati. Kljub temu pa lahko rečem, da mi ni bilo všeč kar se je zgodilo.”

“Trener Real Madrida lahko rečem kar hoče. Ta ekipa se je izkazala, da ima znanje za doseganje zadetkov. Nocoj smo dosegli zadetek brez Benzemaja, kar nam kaže, da so alternative znotraj ekipe. Pogrešali smo lahkotnost Xabi Alonsa in imamo zaupanje v zdravstveno oskrbo Higuaina.”

“Di Maria je dosegel odličen zadetek, ko je naraščala napetost in bil že kar malo utrujen od napora, ki ga je vložil v celotno tekmo. Uspelo mu je zadeti na nepredvidljiv način in zato si zasluži veliko pohvale. S takšnimi stvarmi si je pridobil naklonjenost navijačev.”