X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Casillas prejel nagrado za osebnost leta

imageshack.us

Iker Casillas je danes prejel novo nagrado in sicer nagrado za osebnost leta na področju športa, ki jo podeljuje Punto Radio. Casillas je prejel nagrado zaradi njegove plemenitosti, mogočnosti in svojih odličnih predstav v golu ter zaradi samega njegovega načina življenja.

Casillas:
“To je priznanje za celoten španski nogomet. Bil sem kapetan ekipe in Andres je dosegel zadetek, ki nam je prinesel svetovni naslov, kar pa je tudi tisto, zaradi česar sem v središču pozornosti. Kljub temu pa še vedno mislim, da je to nagrada za celoten španski nogomet.”

“Sevilla je vedno zapleten nasprotnik, vendar je tudi res, da mi nismo igrali po svojih najboljših močeh. Vse kar šteje na koncu je to, da smo osvojili tri točke. Moramo ostati pozorni in si ne smemo privoščiti spodrsljaja- Barcelona je tesno povezana ekipa, kar je nekaj, kar nam še manjka, vendar pa mislim, da smo na pravi poti. Ne bojimo se nikogar in bomo še naprej trdo delali, da bomo osvajali naslove.”

“Rad bi, da se me ljudje spomnijo po tem, da sem dober človek. Sam sem gledal igrati Paca Buya še kot otrok. Kot sem bil že malo starejši sem začel občudovati Peter Schmeichela, sedaj pa so mi všeč vsi vratarji.”

“Ko vidim vratarje, ki so že pravi veterani, sam sebe vprašam: “Zakaj pa ne?” Mislim, da mora vratar vedno misliti s svojo glavo. Ko bo prišel čas, da bom obesil nogometne čevlje na klin, upam, da bom ostal povezan z nogometom. In pri tem si želim ostati povezan z Real Madridom, kjer sem preživel celo moje življenje in katerega smatram za svoj dom. To bi bila velika čast.”

Florentino Perez:
“On je za mene, za klub in za vse Madridiste simbol in ikona. Vzgojen je bil v akademiji, ima dobro srce in je dostojen človek. Z gledanjem v oči Casillasa, gledamo tudi v zgodovino Real Madrida. On je najboljši vratar na svetu in tudi najboljši vratar, kar jih je ta kluba kdaj imel. Mislim, da bi zgodovina tega športa morala nekega dne nagraditi z nagrado Ballon d’Or. Zasluži si prav vse, kar je že do sedaj dosegel in kar še bo v prihodnje.”

Butragueño:
“Je nekdanji igralec mladinskih ekip, ki predstavlja najboljše vrednote športa in Real Madrida, ki jih lahko ponudita. Občudoval je zaradi njegovega način življenja in ne zaradi tistega, kar je dosegel in kot Madridista sem zaradi tega zelo ponosen.”

Karanka:
“Spoznal sem ga, ko je bil star 16 let in je prišel v prvo ekipo. Privilegij je bil trenirati z njim. Je velik profesionalec in še boljši človek. Zasluži si vse možne nagrade, ki jih je osvojil.”

imageshack.us imageshack.us
imageshack.us imageshack.us