X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Igralci Real Madrida obiskali bolnišnice

imageshack.us

Po včerajšnjem tradicionalnem skupnem božičnem kosilu, so igralci nogometne in košarkarske ekipe Real Madrida naredili še eno dobro delo, saj so se podali v različne bolnišnice v Madridu, kjer so otokom delili darila. Podobno kot je skupno kosilo, je tudi ta gesta igralcev in obeh trenerjev že tradicionalna, ki jo vsako leto ponovijo, da bi vsaj na ta način prinesli bolnim otrokom nekaj veselja.

Ponovno se bliža Božič in tudi letos je Real Madrid želel nekoliko razveseliti otroke, ki ta predbožični čas preživljajo v bolnišnicah. Razveselili pa so jih kar nogometni in košarkarski igralci, ki so pred tem imeli skupno božično kosilo na Santiago Bernabeu, nato pa so še obiskali otroke v madridskih bolnišnicah. V eno od bolnišnic so se tako skupaj odpravili Iker Casillas, Cristiano Ronaldo in Felipe Reyes ter tako vsaj malo osrečili otroke z igračami.

Seveda so pri tem, tako kot tudi ostali igralci, podpisovali avtograme in se slikali z otroki. Vsekakor je bilo to nepozabno božično darilo za vse otroke, ki bodo morali božične praznike preživeti v bolnišnicah. Igralci Real Madrida so bili razdeljeni po bolnišnicah na naslednji način:

BOLNIŠNICA NOGOMETNI IGRALEC KOŠARKARSKI IGRALEC
Fundacija Jimenez Diaz Higuain & Garay Velickovic
Niño Jesus Pedro Leon, Carvalho & Mateos Tucker & Fischer
Doce de Octubre Pepe & Marcelo Sergio Rodriguez
Gregorio Marañon Kaka, Ozil & Khedira Mirotic & Tomic
La Paz Adan, Canales & Granero Suarez
Ramin in Cajal Arbeloa, Albiol y Dudek Garbajosa
San Rafael Sergio Ramos & Xabi Alonso Prigioni, Messina & Molin
Sanitas La Moraleja Cristiano & Casillas Felipe Reyes
Sanitas La Zarzuela Gago, Di Maroa, Mourinho & Karanka Llull
Monteprincipe Benzema, Lass & Diarra Sergi Vidal

imageshack.us imageshack.us