X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Skupno božično kosilo

imageshack.us

Real Madrid je kot velika družina. In kot je navada v družinah, so tudi v Real Madridu vsakoletne tradicije in ena takšnih tradicij se je zgodila včeraj, ko so se igralci in strokovno vodstvo nogometne in košarkarske ekipe zbrali v predsedniškem balkonu stadiona Santiago Bernebeu na skupnem božičnem kosilu.

Včeraj ob 14:00 so se ob aperitivu pred kosilom zbrali vsi igralci in strokovno vodstvo obeh ekip. Pri tem ni manjkal niti častni predsednik Don Alfredo di Stefano, kot tudi člani uprave, generalni direktor Jorge Valdano, športni direktor Miguel Pardeza, direktor za institucionalne odnose Emilio Butragueño in direktor košarkarskega oddelka Juan Carlos Sanchez-Lazaro.

Pred so se vsi posedli na svoje sedeže, smo tako lahko videli številne pogovore med igralci v prijetnem vzdušjem, kjer smo tako med drugim videli kako je Sergio Ramos klepetal s Sergiom Llullom, ki si je tudi v živo ogledal nedeljsko tekmo proti Sevilli. Cristiano Ronaldo in Marcelo, ki sta si prav tako že sama ogledala nekaj tekem v dvorani Caja Magica, kjer igrajo njuni košarkarski kolegi, sta tako imela tudi čas, da sta se pošalila z D’or Fischerjem in Clayom Tuckerjem, medtem ko sta se kapetana obeh ekip, Iker Casillas in Felipe Reyes, pozdravila med seboj.

Po aperitivu so se vsi zbrani posedli za mize, kjer pa so bile vse oči usmerjene na predsedniško mizo, kjer so se Florentinu Perezu in Alfredu di Stefanu pridružili Fernando Fernandez Tapias, Eduardo Fernandez de Blas, Jose Mourinho, Ettore Messina, Iker Casillas in Felipe Reyes.

Fotogalerija skupnega božičnega kosila:

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us