X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Karanka

Pomočnik trenerja Aitor Karanka je na torkovi novinarski konferenci spregovoril o ekipi in o prvi tekmi osmine finala Copa del Rey proti Levanteju.

“Imamo veliko upanja za Copa del Rey. Želimo dobro igrati proti Levanteju in če se bo dalo, da tudi že odločimo ta dvoboj.”

“Ne želim govoriti o sojenju. Jutri igramo pomembno tekmo in veliko upanja polagamo v to tekmo. Navijači si želijo, da bi zmagali, zato bomo igrali s konkurenčno začetno postavo.”

“Bomo videli, kakšno bo stanje Cristiana Ronalda pred jutrišnjo tekmo. Glede Sergio Ramos, smo se odločili, da nekoliko izsilimo njegov povratek proti Sevilli, vendar pa jutri zato ne želimo ničesar tvegati.”

“Xabi Alonso je ključni igralec za Real Madrid in za reprezentanco. Je velik igralec in tudi oseba.”

“Odločili smo se, da bom danes jaz imel novinarsko konferenco. Mourinho je govoril zadnjič in sedaj govorim jaz z vami. Vsi smo skupaj v tem in zato ni pomembno, kdo pride na novinarsko konferenco. Pomembna je le to, da vsi delamo na tem, da se bomo lahko maja veselili na Cibelesu. Mene ne moti, da pridem na novinarsko konferenco, ampak sem ponosen, da lahko to storim.”

“Z Mourinhom je super, saj je oseba z velikim navdušenjem. Smo dve točke za Barcelono in želimo odločiti to tekmo, če jo bomo lahko. Nima nobenih težav s Valdanom ali s klubom. Kljub temu ima svoja stališča in z nekaterimi se strinjamo in z nekaterimi morda ne, vendar pa se to dogaja povsod.”

“Vsi se veselimo praznikov. Neprekinjeno smo delal celih šest mesecev in zato nam bodo prazniki služili zelo dobro.”

“Nihče ne mara, ko so napete situacije. Nihče si ni želel videti stvari, ki so se zgodile ob polčasu proti Sevilla. Silvinu Louru je hudo glede vsega, saj v tistem trenutku ni vedel, da je bil Agustin na sredini vsega. Bilo je nekaj, kar se lahko zgodi na klopi in prepričan sem, da se je kaj takega že zgodilo tudi drugje.”