X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Benzema, Marcelo & Granero

Karim Benzema je bil po tekmi izjemno vesel, saj je dosegel že svoj letošnji drugi hat-trick. Svoje misli o zmagi nad Levantejem pa sta z mediji delila še Marcelo in Granero.

Benzema:
“Čutil sem veliko naklonjenostjo s stoječimi ovacijami, ki so mi jih namenili navijači ob menjavi. Bila normalna reakcija, še posebej potem, ko sem dosegel tri zadetke, vendar sem vseeno zelo vesel za to.”

[Cristiano in Benzema sta se podpisala na žogo in jo dala Morati, op.p.] “Bil je zelo srečen. Zelo trdo bom še naprej garal, da bom dosegel še več hat-trickov.”

“Lahko bi dosegli 9 ali 10 zadetkov, glede na priložnosti, ki smo jih imeli, vendar pa se tako tekme odvijejo. Za novo leto si želim, da mi bo prineslo še več zadetkov. Upam, da bom preživel vesel božič in da bom takšno predstavo ponovil tudi po novem letu.”

Marcelo
“Morali smo doseči čim več zadetkov, da bi nam bilo na povratni tekmi zato lažje. Naš cilj je bil, da začnete močno in da to damo vedeti tudi igralcem Levanteja. Sedaj se moramo nekoliko odpočiti, da se bomo lahko vrnili nazaj na delo po praznikih.”

“To sezono delam zelo trdo in upam, da bom še naprej tako ter da bom napredoval iz dneva v dan. Prazniki mi bodo dali veliko dobrega, ker bom videl svojo družino in bom imel nekaj počitka.”

“Morata je znova igrala nocoj in sam sem zelo zadovoljen s tem, kako nam akademija pomaga. To je zelo pomembno za njih.”

Granero
“Bili smo zelo resni in zaradi tega nam je zelo zrasla samozavest. Zaradi tega smo tudi odigrali odlično tekmo. Zelo sem zadovoljen z našo predstavo in rezultatom. Tudi na povratni tekmo se bomo morali potruditi, da bomo zmagali, pri čemer pa bomo morali pozabiti na to, kar smo naredili nocoj. Naši napadalci so jamstvo za veliko doseženih zadetkov in se bo tudi v naslednjih tekmah potrudili, da bodo dosegli zadetke.”