X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Morata

Alvaro Morata je potem, ko je proti Zaragozi debitiral v dresu prve ekipe Real Madrida, včeraj debitiral še na stadionu Santiago Bernabéu ter tudi sam pustil pečat pri impresivni zmago 8-0 nad Levantejem. Nenazadnje je sodeloval pri zadnjem zadetku belih, potem ko je sam najprej streljal na gol, vendar mu je gostujoči vratar obranil strel, odbito žogo pa je nato v mrežo poslal Pedro Leon.

“Zelo sem vesel, ker smo dosegli veliko zmago in smo si s tem olajšali stvari pred povratno tekmo.”

“Bil sem nekoliko razočaran, ker sem si res želel doseči svoj prvi gol za ekipo.”

[Po koncu tekme so se vsi igralci podpisali na žogo, s katero so odigrali tekmo in jo podarili Morati. Ronaldo je na žogo zapisal: “Ne skrbi, dosegel boš še veliko zadetkov.”, op.p.] “Bila je neverjetna gesta od vseh.”

“Prav neverjetno je bilo slišati, ko so navijači na Bernabeu peli moje ime. Več igralcev Castille je v tej sezoni doživelo svoj prvenec v prvi ekipi in je super, da nas ljudje podpirajo. Sem igralec Real Madrid Castille in moj edini cilj je, da dobro izkoristim vse dobljene priložnosti.”