X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je bil zelo zadovoljen z zmago 8-0 svoje ekipe nad Levante na prvi tekmi osmine finala Copa del Rey.

“Navdušili smo navijače, vendar smo s tem navdušili tudi sebe. Nocoj je bila je lepa in zabavna tekma, še zlasti za mlajšo publiko na stadionu.”

“Žal mi je za strokovnost Levanteja, ker je vedno kruto zgubiti na takšen način, vendar sem vesel z načinom, kako smo zaključili leto. V letošnji sezoni smo odigrali 25 uradnih tekem, 16 v španskem prvenstvu, 3 v španskem pokalu in 6 v Ligi prvakov. Zmagali smo dvajsetkrat, štirikrat remizirali in le enkrat izgubili. Seveda je ta poraz poseben v negativnem smislu, vendar pa glede na dosedanji potek v prvenstvu, v pokalu in v Ligi prvakov, sem zadovoljen s prvimi šestimi meseci v Real Madridu. Nocoj so moji igralci odigrali resno tekmo in to je edini način, da si zaslužiš takšno zmago.”

“Z nikomer nimam nobenih osebnih problemov. Mislim, da je normalno, da imamo občasno različna mnenja v klubu, kjer delamo s tako veliko ljudmi. Vendar še enkrat povem, da nimam nobenih osebnih problemov z nikomer. Majhne razlike se da rešiti s komunikacijo med seboj.”

“Moj odnos z Valdano ni slab. Tukaj nisem, da bi govoril o tem in nikoli v vsej svoji karieri nisem bil zaskrbljen glede tega kako stvari zgledajo. Moja glavna skrb je vedno bila, da imam srečno, predano, disciplinirano in profesionalno ekipo. Vedno sem si želel ekipe, ki niso nikoli kritizirane s strani svojega kluba, ker naj ne bi bila resna ekipa. To je moja dolžnost do Real Madrida in njegovih navijačev. Tukaj ni nobenih osebnih težav. Kmalu bo prišel dan, ko ne bom imel več nobenih težav. Želim v celoti odslužiti svojo štiri letno pogodbo, ker imam zelo dobre odnose z vsemi tukaj.”

“Kar je pomembno je to, da je danes Benzema odigral dobro. V prvih minutah se je globoko vračal v podporo svojim soigralcem in ko začneš tekmo na takšen način, je tudi normalno, da jo končaš z odličnim nastopom. Doseganje zadetkov je stvar majhnih podrobnosti. Odigral je dobro tekmo in edini razlog, zakaj sem ga pred koncem zamenjal je ta, ker sem hotel, da Morata začuti vzdušje navijačev na Bernabeu.”

“Pred se je tekma začela, so me igralci vprašali, če bi jim dovolil, da preživijo 5. januarja noč doma s svojimi družinami, če bodo zmagali s 4-0. V šali sem jim odgovoril, da bomo potovali na dan tekme, če bodo dosegli 6 zadetkov. Tako, da bomo potovali v Valencijo na dan tekme, vendar pa ne da bi bil to znak nespoštovanja do našega nasprotnika (navsezadnje smo tam remizirali v prvenstvu), ampak zato, ker menimo, da je pomembno za Špance, da preživijo ta čas doma.”