X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Valdano

Generalni direktor Jorge Valdano je bil zelo zadovoljen z neverjetno zmago Real Madrid nad Levantejem.

“Bila je sijajna in intenzivna tekma, v kateri je naša ekipa prikazala vso svoje znanje in želje, ki so navdušile navijače. Ekipa ni nikoli upočasnila svojega tempa v tekmi, ki je zaključila precej dober začetek sezone. Dosegli smo več kot 60 zadetkov in ekipa se je izkazala za zelo iznajdljivo in dejansko za odlično ekipo.”

“Na povratni tekmi proti Levanteju se bomo počutili zelo udobno. Za zmago v tem tekmovanju se želimo tako močno, kot si želimo zmagati v vseh ostalih tekmovanjih. To je zelo profesionalna ekipa in vesel sem za veliko zadovoljstvo, ki so ga nam pripravili nocoj. Izkazali smo se kot odlična ekipa s svetlo prihodnost, ki je v rokah zelo sposobnega trenerja.”

“Benzema je bil danes veličasten. Star je samo 23 let in ima ogromno kvalitet. Dosega zadetke z veliko lahkoto.”

“Imamo več poškodovanih igralcev, ki se vračajo v ekipo v kratkem, kot sta to Gago in Kaka. Slednji tudi že dobro trenira s svojimi soigralci in je pri tem videti sproščen in optimističen. Trener bo nadzoroval njegova prizadevanja in prepričan sem, da bo še veliko naredil za ekipo. Želimo si, da Higuain še naprej nadaljuje s okrevanjem, ki ga ima za seboj sedaj, da bi se izognil operaciji.”