X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po dobrodelni tekmi: Casillas & Figo

Iker Casillas in Luis Figo sta po dobrodelni tekmi, ki sta jo pomagala organizirati, spregovorila tudi z mediji.

Casillas
“Ni enostavno zbrati toliko pomembnih igralcev na enem kupu. Upam, da so otroci uživali, ko so videli nas, ki še vedno igramo in da so zabavali tudi njihovi starši, ko so videli tiste, ki so igrali v preteklosti.”

“Moj najljubši trenutek v letu 2010 je bil zmaga na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki. To je bila pika na i, po evropskem prvenstvu 2008, prav tako pa je bil to tudi najboljši nogometni spomin celotne države. Upam, da se no leto 2011 končalo tako, kot se je končalo leto 2010, vsekakor se bomo zelo potrudili, da se bo končalo tako.”

“Mourinho je zelo srečen tukaj in hoče ostati še dolgo časa. V klubu sem že 18 let in sem sedaj kapetan, tako kot sta to bila Sanchis in Hierro pred menoj. Vedno je bilo to tako. Real Madrid ustvarja ekipo nove generacije in vse, kar je v zvezi z nami je vedno pretiravanje. Pomembno je, da je ekipa združena.”

Figo
“Ponosen sem, da sem se vrnil igrati v Madrid, kjer sem preživel nekaj lepih let, prav tako pa sem prišel narediti dobro delo in zato je vse popolno za dobro zabavo. Dosegli smo naš cilj, da še enkrat navdušimo nesrečni ljudje.”