X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Prijatelji Figa 5-4 Prijatelji Ikerja

imageshack.us

Mladi in stari so včeraj uživali ob spremljanju dobrodelne tekme, ki je na kupu zbrala veliko veliko legendarnih igralcev.

Butragueño je dosegel prvi gol na tekmo, potem ko je od blizu premagal Casillasa (14′). Gol je prišel štiri minute potem, ko sta Zidane in Figo, nostalgična naveza Real Madrida, izpeljala fantastično akcijo v kateri je Francoz podal do Figa, ta pa je zadel prečko vrat, ki jih je branil Casillas.

Prijatelji Casillasa so kmalu odgovorili, potem ko je zadel Osvaldo po podaji Busquetsa (17′). Kljub temu, pa to še ni bil zadnji zadetek v prvem polčasu, ki je trajal 25. minut, saj je samo dve minuti kasneje, s strelom izven kazenskega prostora zadel Guti.

Na začetku drugega polčasa bi Osvaldo skoraj zadel z lepim lobom, a je žoga zadela le prečko (27′). Busquets je navdušil navijače s preigravanjem med nogami in Couto je v 36. minuti skoraj dosegel izenačujoči zadetek.

Številnim poskusom v drugem polčasu, so nato le sledili tudi goli. Guti je dosegel svoj drugi gol, tudi tokrat z levo nogo, le da je tokrat streljal od blizu. Na drugi strani je Granero premagal Casillasa, potem ko mu je lepo podal Zidane, “El Pirata” pa je fenomenalno sprejel podajo s prsmi in nato premagal svojega klubskega kapetana. Goli Granera je sledil še gol Futreja z glavo in ekipi sta bili izenačeni na številki 3.

V 47. minuti je gol dosegel tudi Figo, a je Osvaldo le dve minuti kasneje poskrbel za izenačenje. Ko se je že vse zdelo, da se bosta ekipi prijateljev razšli s prijateljskim remijem, je Granero pokazal svoje kvalitete, ki jih je včeraj pokazal že proti Levanteju ter odločil tekmo v korist prijateljev Figa.

POROČILO:
4 – Prijatelji Casillasa: Casillas, Hierro, Karembeu, Busquets, Guti, Lamouchi, Osvaldo –začetna postava–. Igrala pa sta tudi Celades in Tissote.
Trener: Luis Aragones

5 – Prijatelji Figa: Cristian Alvarez, Couto, Sanchis, Miguel Torres, Granero, Figo, Zidane –začetna postava–. Igrali pa so tudi Butragueño, Futre in Sa Pinto.
Trener: Michel

Goli:
0-1:
Butragueño (14’)
1-1: Osvaldo (17’)
2-1: Guti (19’)
3-1: Guti (39’)
3-2: Granero (40’)
3-3: Futre (42’)
3-4: Figo (47’)
4-4: Osvaldo (49’)
4-5: Granero (50’)

Sodnik: Muñiz Fernandez

Poudarek: Dobrodelna tekma – “Tekma za upanje”. Dvorana Deportes – Madrid. Število gledalcev: 7,000. Tekme so se udeležili tudi nogometaša De Gea and Fernando Llorente. Na tekmi so zbrali več kot 70,000 €, ki bodo šli v dobrodelne namene in sicer bo 50% teh sredstev bo namenjenih za Ligo solidarnosti, ki je dobrodelno tekmovanje, ki poteka v več mestih v pokrajini Madrida. Petindvajset odstotkov bo šlo v fundacijo Ikerja Casillasa, preostalih 25% pa bo šlo fundacijo Luisa Figa.

Fotogalerija:


imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us