X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Voščilnica Pereza, Mourinha, Casillasa & Ramosa

imageshack.us

Med božičnimi prazniki je vsakdo navdušen. Real Madrid je do sedaj v tej sezoni dosegel že nekaj impresivnih številk, zaradi česar se zdi, da bi sezona lahko bila uspešna. Celoten Madridismo je navdušen in srce kluba bije kot eno, da vrnejo navijačem za vso njihovo podporo. Predsednik Florentino Perez, Jose Mourinho, Iker Casillas in Sergio Ramos, so se zbrali okoli božičnega drevesa, da bi zaželeli navijačem vesel božič in srečno novo leto.

imageshack.us

Florentino Perez
To je velik klub, predvsem zahvaljujoč njegovim članom in navijačem, ki so mu zelo zvesti. Vedno napolnijo stadiom, da so tam za svojo ekipo, vendar pa so tudi zelo zahtevni. Te zahteve so tisto, kar nas potiska naprej, da smo med drugim postali tudi najboljši klub v 20. stoletju. Zaradi tega smo ponosni, da imamo takšne navijače.”

“Naj se vse sanje vseh Madridist uresničijo. To se bo zgodilo z osvojitvijo naslovov. Imamo mlado, talentirano ekipo, ki je lačna naslovov in imamo tudi najboljšega trenerja na svetu. Postavili smo temelje za leto 2011, da bi nam prineslo vso zadovoljstvo, o katerem sanjamo.”

“Upamo, da bomo v prihodnjem letu uspešni na vseh športnih področjih. Prav tako moramo uporabiti svoj vpliv, ki ga imamo na tem svetu, da se osredotočimo tudi na dobrodelna dela, katerim tudi sami posvečamo veliko pozornosti skozi našo fundacijo.”

imageshack.us

Jose Mourinho
“Ekipa je pokazala, da nima več težav se boriti in doseči svojih ciljev. Še vedno igramo v treh tekmovanjih in v vseh se želimo boriti do konca. Zakaj ne bi začeli leto 2011 v upanju, da lahko to storimo?”

“Rad bi šel na Cibeles, ker bi to pomenilo, da smo osvojili naslov skozi trdo in požrtvovalno delo. Rad bi pomagal Real Madridu, da bo spet imel niz zmagoslavja, ne le samo eno naslov.”

“Kar si želim za božič je to, da bom videl svojo družino z nasmehi na obrazih vsak dan, da bodo zdravi in popolnoma zadovoljni.”

imageshack.us

Iker Casillas
“Naš uspeh izhaja iz enotnosti znotraj ekipe. Smo mlada ekipa in naš nedolžnosti se kaže v veselju, ki ga vedno pokažemo. Najpomembnejša stvar v ekipi je enotnost in veliko odličnih igralcev, ki jih imamo.”

“Našim poškodovanim igralcem želim, da bi hitro okrevali, tako da bo lahko trener računal na celotno ekipo.”

“Komaj čakam, da pride leto 2011, saj bodo z njim prišla nova navdušenja, projekti in cilji.”

imageshack.us

Sergio Ramos
“Sam si predstavljam najbolj čaroben trenutek v letu 2011. Ta trenutek bi vsekakor bil osvojitev našega desetega evropskega naslova, kjer bi se potem celotna ekipa zbranih okoli pokala na Bernabeu in navijači bi zares uživali v tem trenutku.”

“Rad bi imel dober začetek leta in želim si še naprej napredovati kot igralec in pri tem trdo delati.”

“Praznike bom preživel v Sevilli, kjer bom tudi nekoliko razmislili o stvareh. Pogledal bom na stvari, ki sem storil prav in tudi tiste, ki sem jih naredil narobe, tako da bi lahko naslednje letu bolje in da bi naredil še manj napak.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us