X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Casillas v L’Equipovi ekipi leta

Iker Casillas še vedno prejema nagrade za fenomenalno delo, ki ga je opravil v tem letu v dresu Real Madrida in španske reprezentance. Potem, ko je pred dnevi prejel nagrado Zlato rokavico za najboljšega vratarja svetovnega prvenstva v Južni Arkiki, ki jo je pokazal navijačem tudi na Santiago Bernabeu, ga je tokrat doletela nova čast, tokrat s strani priznanega francoskega športnega dnevnika. Francoski L’Equipe je izbral Realovega in kapetana španske reprezentance za najboljšega vratarja na svetu, s čimer so ga francoski novinarji izbrali v idealno nogometno enajsterico leta 2010, potem ko je med vratnicama v glasovanju premagal Interjevega čuvaja mreže, Julia Cesara. Casillas je tako edini nogometaš Real Madrida, ki je bil izbran v najboljšo enajsterico leta 2010, sicer pa v njej prevladujejo Španci, saj jih je kar pet, sledijo pa po dva Brazilca, Argentinec, Portugalec, Nizozemec in Nemec.

L’Equipova ekipa leta 2010:

Vratar: Iker Casillas (Real Madrid/Španija)

Branilci: Maicon (Inter/Brazilija), Lucio (Inter/Brazilija), Gerard Piqué (Barcelona/Španija), Fabio Coentrao (Benfica/Portugalska)

Vezisti: Sergio Busquets (Barcelona/Španija), Xavi Hernández (Barcelona/Španija), Andrés Iniesta (Barcelona/Španija), Bastian Schweinsteiger (Bayern München/Nemčija), Wesley Sneijder (Inter/Nizozemska)

Napadalec: Lionel Messi (Barcelona/Argentina)