X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Granero

Esteban Granero je še enkrat več dokazal, da je pripravljen igrati bo svojih najboljših močeh, kadar mu José Mourinho nameni priložnost. Na tekmi proti Levanteju je Granero na sredini zaigral v paru z Xabi Alonsoom in pri tem bil več kot le uspešen. V intervjuju za časopis “La Gaceta” je Granero dejal, da je njegov edini cilj trdo delati, v letu 2011 pa si želi naslovov.

“Vedno je pomembno, da končaš leto na dober način, da greš potem lahko z lahkoto in s samozavestjo na praznike.”

“V letu 2011 si želim, da bi prišli naslovi, ampak tudi to, da bi se navijači zabavali in uživali ob naši igri. Vedno poskušamo zmagati, vendar pa si vedno želimo tudi dobro igrati.”

“Sam mislim, da sem sposoben vedno zaigrati v prvi postavi, vendar pa so to stvari, o katerih odloča trener. On je odgovoren za izbiro igralcev in glede na vse osvojene naslove v svoji karieri, mislim da opravlja svoje delo zelo dobro. Moj edini cilj je tako, da trdo treniram, da bo lahko vedno računal name.”