X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Pepe

Obrambni igralec je sodeloval v oddaji na Marca TV, kjer je odgovarjal na vprašanja najmanjših o svojem napredku v Real Madridu.

“Zelo dobro se počutim v Madridu in sem zelo srečen. Vsi me obravnavajo zelo dobro in vesel sem, da je del te odlične ekipe in družine Real Madrida. Veselim se še več prihajajočih let tukaj. Čast mi je igrati skupaj s tako odličnimi igralci. Veliko se naučim od ekipe na vsakem treningu in od trenerja, ki je zelo inteligenten. Vedno delamo na meji, kar nam tudi omogoča, da napredujemo. Mourinho prosi, da naj pokažemo najboljši nogomet, ker ve, da lahko pokažemo še boljšega.”

“Mourinho je zelo profesionalen, vedno dela v najboljše svoje ekipe in iz vsakega igralca potegne le najboljše. Smo tesna ekipa in to kažemo na vsaki tekmi tako v prvenstvu, kot tudi v Ligi prvakov. Letos lahko zmagamo še prav vse.”

“Za Ronaldom je odličen začetek sezone. Za mene je najbolj popoln igralec na svetu. Je tudi ekipni igralec, ki gara na prav vsaki tekmi. Igra v napadu in kadar je blizu nasprotnikovega gola, vedno poskuša doseči zadetek, v čimer je tudi najboljši.”

“Lyon je trd nasprotnik, vendar pa imamo priložnost, da pokaže vse to, česar nismo mogli storiti lani. To bo neke vrste maščevanje. Že kot otrok sem si želel igrati v Real Madridu. Ko sem bil še v Portu in sem slišal, da se zanimajo za mene, sem svojemu agentu in bivšemu predsedniku dal jasno vedeti, da je moja prednostna naloga, da pridem sem. Ko sem podpisal za Real Madrid, je bil to najboljši dan v mojem življenju, saj so se mi izpolnile sanje.”

“To je super za klub, da je Mourinho dal priložnost mlajšim igralcem iz akademije (govoril je Sarabiji in Morati, op.p). Mladi igralci opravljajo svoje delo zelo dobro in to je spodbuda za vse otroke iz akademije, ker jim to kaže, da morajo delati dobro, da bi dosegli prvo ekipo.”