X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

92% uspešnost na domačem igrišču v letu 2010

Za Real Madridom je odlično leto na domačem Santiago Bernebeu, saj je imel v letu 2010, 92% uspešnost pred domačimi navijači. Beli so v tem letu na domačem igrišču odigrali 26 tekem in jih od tega zmagali kar 24, edina dva spodrsljaja sta prišla na tekmi proti Lyonu, ki se je končala z remijem in na tekmi proti Barceloni, ki so jo beli izgubili. V letošnji sezoni je Real zmagali na prav vseh domačih tekmah.

Santiago Bernabeu je bil vedno ena od velikih prednosti Real Madrida. Tudi v letu 2010 se je ta trditev izkazala za pravilno, saj so igralci Reala pred svojimi navijači v letošnjem koledarskem letu slavili na 24-ih tekmah, pri čemer so odigrali 26 tekem. Statistično gledano je bil Real v letošnjem letu 92,3% uspešen na domačem igrišču (če odmislimo tekmo proti Peñarolu za pokal Santiaga Bernebeu), z dvema spodrsljajema, potem ko je remiziral v osmini finala Lige prvakov proti Lyonu (1-1, 10. marca 2010) in izgubil v La Ligi proti Barceloni (0-2, 10. april 2010).

Statistika Real je še nekoliko boljša, če gledamo samo domače tekme iz te sezone, saj beli niso še niti ene remizirali ali izgubili in tako poznajo le zmage. Skupaj so tako v tej sezoni doma zabeležili 13 zmag, od tega so osemkrat slavili v La Ligi (proti Osasuni, Espanyolu, Deportivu, Racingu, Atletico Madridu, Athletic Bilbaou, Venciji in Sevilli), trikrat v Ligi prvakov (proti Auxerru, Ajaxu in Milanu) in dvakrat v Copa del Rey (Proti Murciji in Levanteju).