X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Pedro Leon

Pedro Leon je spregovoril na današnji novinarski konferenci po jutranjem treningu, ki si ga je ogledalo več kot 5.000 navijačev.

“Pomembno je, da se dobro pripravimo po praznikih. V ponedeljek si želimo biti popolnoma pripravljeni, da proti Getafam osvojimo vse tri točke.”

“Vsi vemo, da sem sam član Getaf in tudi spremljam, kaj se dogaja okoli njega in vendar si želim, da bi zmagali, razen seveda proti Real Madridu. To bo druga tekma, ki jo moramo zmagati in upam, da bomo v ponedeljek osvojili vse tri točke.”

“Današnji trening je bil neverjeten. Nikoli še nisem treniral pred tako veliko ljudmi. Zahvaljujemo se navijačem za njihovo podporo in jih prosimo, da naj nas še naprej podpirajo. Ponosni smo, da je danes na tribunah zbralo vel kot 5.000 ljudi. Upam, da se jim bomo lahko zahvalili s osvojitvijo naslova ob koncu tekmovanja.”

“Kaka dokazuje, da je odličen igralec. Dobro se razumemo in prepričan sem, da nam bo prinesel veliko dni slave, navsezadnje Kaka je Kaka.”

“Želim si, da bi nam novo leto prineslo zdravje, tako da bi lahko se še naprej trudili in da nam bo prineslo tudi veselje. Pomembno je, da bomo še naprej trdo delali, vendar pa si želim, da bi tudi osvajali naslove.”