X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Granero

Esteban Granero je bil zadnji igralec Real Madrida, ki je z mediji spregovoril na novinarsko konferenci v letu 2010.

“Zame je bilo to leto zelo dobro, saj sem odigral veliko tekem. Zelo sem napredoval na individualni ravni, počutim se bolj zrelega in mislim, da sem se še boljše vključil v ekipo. Še naprej moram dobro trenirati, ker če igraš za Real Madrid, moraš biti vedno pripravljen pomagati. To je bilo dobro leto za Real Madrid in prepričan sem, da nam bo letu 2011 prineslo tudi naslove.”

“Sam lahko igram na vsakem položaju, ker če ne bi bil sposoben, potem ne bi treniral tako trdo in se vseskozi boril za mesto v ekipi. Kljub temu, pa je to odločitev trenerja, moja dolžnost je, da trdo treniram, se borim in s tem pomagati mojim soigralcem.”

“Imamo igralce, ki lahko povsem dostojno zamenjajo manjkajoče igralce v obrambi, tukaj so Albiol, Garay, Sergio … Vse igralci so ključnega pomena za nas in zato nas ne skrbijo manjkajoči igralci. Proti Getafam na bo težka tekma zaradi igralcev, ki bodo manjkali v naši ekipi, ampak zaradi nasprotnika na igrišču.”

“Higuain je že po naravi optimističen igralec, saj je vedno dobre volje, vendar pa zdravstvene težave delno vplivajo tudi na samo razpoloženje, tako da si sam želim le to, da bi čim prej okreval, saj je ključen igralec. Kaka se naj je pred kratkim pridružil, trenira v dobrem ritmu, brez bolečin in zato smo vsi zelo veseli, da je ponovno z nami.”

“Ekipa ima zelo dober niz tekem, ki ga je postavila pred koncem leta. Vsekakor bo težka tekma proti ekipi z veliko odličnim igralci. Želimo si zmagati in tudi moramo zmagati. V tekmo gremo z enako miselnost, ki jo imamo pred vsako tekmo. Če bomo stvari jemali resno, potem mislim, da bomo zmagali.”

“Osebno ne morem zahtevati ničesar, ker sem že sedaj srečen, vendar pa si želim še veliko zdravja svojim soigralcem in čim manj poškodb. Vsem navijačem Real Madrida in novinarjem pa želim srečno novo leto.”