X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Kaka se po 232. dneh vrača med vpoklicane igralce

Novo leto je prineslo tudi odlične novice za Real Madrid, saj se po 232 dneh v ekipo vrača brazilski virtuoz, Kaka. Brazilec je bil nazadnje med vpoklicanimi igralci 16. maja lani, ko je v zadnjem krogu potoval z ekipo v Malago, čeprav je nazadnje igral v dresu Real Madrida 8. maja proti Athletic Bilbaou, kjer je Real premagal Baske s 5-1. V zadnji sezoni je brazilski virtuoz v dresu Real Madrida v La Ligi dosegel 8 golov in 7 asistenc. Njegova vrnitev je tako najboljša novica za bele v novem letu, kar je pred časom že dejal tudi sam Mourinho, ki je Kakaja označil za najboljšo zimsko okrepitev.

Skoraj pet mesecev je minilo od 5. avgusta, odkar je dr. Martens v Antwerpnu operiral koleno Kakaju. Od takrat so si vsi v Real Madridu prizadevali za okrevanje Brazilca, kar je obrodilo sadove in danes je Kaka že med vpoklicanimi igralci za tekmo proti Getafam. Nekdanji zmagovalec prestižne nagrade Ballon d’Or in FIFA najboljši igralec leta 2007, se tako vrača v ekipo, da bi po svojih najboljših močeh pomagal Real Madridu do zmag in s tem posledično tudi do naslovov.  Tudi Mourinho je javno pohvalil delo med okrevanjem, ki ga je storil Brazilec in zdravstvena služba Real Madrida, prav tako pa je Portugalec označil Kakaja za najboljšo možno zimsko okrepitev.