X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Napoved Getafe-Real Madrid

Tekme La Lige se po dveh tednih premora znova vračajo na sceno. Real Madrid bo tako nocoj otvoril novo leto pri mestnemu tekmecu ekipi Getafe, kjer bodo igrali na težkem stadionu proti ekipi za katero je zelo dober niz tekem.

STATISTIKA OBEH EKIP V LETOŠNJI LA LIGI
DOMAČE TEKME GOSTUJOČE TEKME
MESTO NA LESTVICI ŠT. TOČK T Z R P T Z R P
Real Madrid 2 41 8 8 0 0 8 5 2 1
Getafe 7 26 8 5 1 2 8 3 1 4

T – število odigranih tekem, Z – zmaga, R – remi, P – poraz

Higuain in Dudek bosta izpustila tekmo zaradi poškodbe, medtem ko bosta manjkala tudi Pepe in Carvalho, ki imata prepoved igranja zaradi dosežene kvote rumenih karton, kar pomeni, da bosta na centralnem branilskem mestu zaigrala Albiol in Ramos. Kaka je bo 16. maju prvič ponovno med vpoklicanimi igralci Real Madrida in bi tako morda lahko zaigral že nekaj minut ob koncu tekme.

Getafe niso izgubile na nobeni od zadnjih osmih uradnih tekmah, Ekipa si prizadeva, da bi po 17. krogu La Lige že bila na mestih, ki prinašajo kvalifikacije za Ligo prvakov, za kar pa bodo morali premagati Real Madrid in počakati, da bodo Atletico, Espanyol in Valencia izgubili kakšno točko.

Victor Sanchez in Marcano imata prepoved nastopa na tekmi, medtem ko sta poškodovana Colunga in Mario Alvarez. Boateng ima gripo in bi tako lahko prav tako izpustil tekmo, vendar pa bo trener Michel lahko računal na Diaza, ki je nedavno okreval.

REAL MADRID vs. GETAFE V LA LIGI

T Z R P DG PG
Real Madrid 12 6 2 4 17 13
Getafe 12 4 2 6 13 17

T – število odigranih tekem, Z – zmaga, R – remi, P – poraz, DG – doseženi goli, PG – prejeti goli