X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho se je po tekmi z Getafam počutil nelagodno, vendar pa je bil zadovoljen z zmago.

“Čutil sem, da je bila tekma zelo čudna. Na začetku se mi je zdelo, da bi lahko zmagali s 3-0 in s 4-0, vendar pa sem do konca prvega polčasa dobil občutek, kot da smo izgubili nadzor nad tekmo. Nato smo spet imeli dober začetek drugega polčasa in spet je bilo videti, da bomo lahko bili mirnejši na tekmi, vendar pa je zadetek Getaf in naš rdeči karton poskrbel, da bi se lahko v zadnjih trenutkih tekme marsikaj zgodilo. Tekma bi se lahko končala na dva povsem drugačna načina.”

“Na koncu smo osvojili tri točke, kar je tisto, kar počnemo že skozi celotno sezono. Zmagali smo na štirinajstih od skupno sedemnajstih tekem, ki smo jih igrali v tej sezoni v La Ligi, poleg tega pa smo tudi petkrat zmagali in enkrat remizirali v skupinskem delu Lige prvakov. Če bomo tako nadaljevali, bomo dosegli cilje v vseh treh tekmovanjih. Bistvu te ekipe je, da se bori do samega konca.”

“Naša koncentracija nocoj ni bila na pravi ravni, saj smo ponavadi bolj trdna ekipa. Našemu nasprotniku smo pustili preveč prostora za ustvarjanje napadov. Getafe so kreativna in dinamična ekipa z igralci, ki so tehnično zelo dobro podkovani.”

“Lassa sem zamenjal, ker je bilo videti, da mu ne gre preveč dobro na tekmi, ki je potekala s hitrimi prehodi in situacijami ena na ena. Prav tako sem opazil, da sodnik včasih okleval pri rumenih kartonih in da ima različna merila za obe ekipi.”

“Kaka je okreval po poškodbi, vendar pa njegov funkcionalno okrevanje še ni popolno. Še vedno ni dosegla svojega polnega potenciala. Njegova vrnitev je odlična novica za Real Madrid, za špansko ligo in za celoten nogometni svet. Kaka je odličen nogometaš, vendar tega v Španiji še ni uspel dokazati, saj je praktično celo leto igral poškodovan in je bil nato še šest mesecev odsoten zaradi poškodbe. Trenutno je pripravljen odigrati 15 minut, proti Levanteju bo lahko igral že 20 minut, 25 minut proti Villarrealu in na ta način bo postopoma popolnoma okreval. To je super novica. Je srečen, kot če bi bil to njegov debi v profesionalni karieri. Vsi smo zelo veseli.”