X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Valdano

Generalni direktor Jorge Valdano po končani tekmi razpravljal o zmagi Real Madrida nad Getafam.

“Nocoj je bila najpomembnejša stvar, da smo začeli leto z zmago. Na začetku lanskega leta smo na prvih dveh tekmah leta izgubili točke in verjamem, da nam je to zelo škodovalo v tekmi za osvojitev naslova. Vedno je težko zmagati na gostovanju pri ekipi Getafe. Zadetek Pareja jih je okrepil, ko se je zdelo, da prevladujemo. Enako se je zgodilo v drugem polčasu, ko je bil izključen Arbeloa in ko jim je uspelo doseči še drugi zadetek.”

“Povratek Kakaja je odlična novica za nas. Komaj smo čakali, da bi videli Kakaja ponovno veselega, navdušenega in da ne bo čutil nobenih težav. Veliko je trpel, ko je bil poškodovan in zato si zasluži nagrado, da je ponovno prišel v optimalno formo.”

“V zvezi s poškodbo Higuain je tako, da smo odprti za mnenja strokovnjakov. V torek bo pregledan s strani zdravniške službe, zato moramo počakati na rezultate tega pregleda, nato pa bomo sledili protokolom. Vsekakor je v najboljših možnih rokah.”