X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Zdravniško poročilo: Higuain

Ob koncu prejšnjega leta je magnetna resonanca potrdila, da Gonzalo Higuain trpi s hernijo ledvenega diska. Glede na to, da se je to ugotovil v prvem tednu decembra, se je klub posvetoval z več strokovnjaki za poškodbe hrbtenic. Ob upoštevanju vseh mnenj, so se zdravniška služba Real Madrid Sanitas, igralec, njegova družina in klub odločili za konzervativno zdravljenje, ki vsebuje posebne vaje okrevanja. Dogovorjeno je bilo, da bo Argentinec opravil naslednji zdravstveni pregled čez štiri tedne. Danes je minilo teh štiri tedne in zato je tudi danes Higuain opravil pregled z magnetno resonanco pod vodstvom zdravniške službe Real Madrida Sanitas in zunanjih svetovalcev. Pregled je pokazal klinično izboljšanje poškodbe in pomembno zmanjšanje lokalnega vnetja. Glede na to, da je še vedno prisotna bolečina in hernija ledvenega diska, so strokovnjaki za naslednji korak svetovali operacijo. Ta odločitev je bila sprejeta tudi s strani igralca, njegove družine in s strani kluba.

Konzervativno zdravljenje je bilo dobro za samo biomehaniko igralca. Delo, ki ga je opravil igralec do sedaj, bo omogočilo lažji kirurški poseg, boljše rezultate po operaciji in krajši čas okrevanja.

Vse strani so se dogovorile, da bo odločitev kje bo Hugiaun operiran in kateri kirurg ga bo operiral, sprejeta v naslednjih 48 urah.