X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Jose Mourinho je na današnji novinarski konferenci dejal, da bo jutri njegova ekipa igralo resno tekmo proti Levanteju, kljub temu, da bo odsotnostih deset igralcev prve ekipe.

“Mi smo Real Madrid. Imamo svoje odgovornost in vsak igralec si želi igrati, da bi si zaslužil mesto v ekipi. Moramo spoštovati Levante, tekmovanje in navijače na stadionu, ki bo veliko bolj umirjeni, ker menijo, da nimajo več možnosti za napredovanje po rezultatu iz prve tekme. Odigrali bomo resno in bomo poskušali tudi zmagati tekmo, tako da bi ohrani naš dober niz. Zaradi tega bomo tudi začeli z močno začetno postavo.”

“Ne bi rad še redno bral v časopisih, da bo Higuain v dveh mesecih pripravljena za treniranje in igranje. Sedaj ga je potrebno pustiti pri miru pri njegovem trpljenju in njegovem okrevanju. Težko je živeti nogometašu, ker ne more igrati. Upam, da mu lahko damo upanje, da bo bil še zelo koristen za ekipo konec maja. Da pa bi se to zgodilo, bomo morali biti v položaju, v katerem bodo vse naše tekme še vedno odločale za naslove. To bi lahko na njega delovalo kot neke vrste luč na koncu tunela in mi mu lahko pomagamo s takšno vrsto motivacije.”

“Higuain je v dobrih rokah, saj si klub želi, da ga zdravijo le najboljši. Ne verjamem, da bo klub pripeljal novega napadalca, glede na velike vložke, ki so bili storjeni v lanski sezoni in na začetku te sezone. Sam moram iz dobiti najboljše iz igralcev, ki jih imam na razpolago in ti so vsi zelo dobri. Ne moremo izbrati. Moramo se boriti za zmago v vsakem tekmovanju.”

“Gago bo začel tekmo v prvo postavi. To bo njegov prvi nastop v tej sezoni, vendar pa smo ga pogrešali. Všeč mi je že odkar sem prišel v klub. Kaka bo igral 25 minut. Mahamadou Diarra je igral malo, ampak zato dobro. Veliko bolj pomembno je, da kakovost igralcev zasije v pomembnih trenutkih, kot da skoraj ne sveti v daljšem časovnem obdobju. Diarra je zelo izkušen in ve, kako se postaviti na igrišču.”

“Imam samo enega napadalca in igrali bomo z njim. Benzema bo jutri začel, nimam druge izbire. Morata še ni pripravljen na začetek v prvi ekipi. Trenira z nami in je pomembno, da še napreduje in vse to mu bo tudi pomagalo. Ko ne bomo imeli Benzemaja, bomo igrali drug sistem igre. Pri tem smo spet nazaj pri zgodbi o psu in mački, ki vključuje igranje z ali brez napadalca. Proti Levanteju bomo vsekakor igrali s Karimom.”