X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Napoved: Levante-Real Madrid

Real Madrid se je praktično že uvrstil v četrtfinale Copa del Rey, potem ko so na prvi tekmi na Santiago Bernabeu pred novim letom premagal Levante z rezultatom 8-0, vendar pa bodo vseeno morali svoje delo opraviti tudi v Valenciji, da se tam tudi dejansko uvrstijo.

Jose Mourinho je pustil kar nekaj igralcev doma v Madridu, vendar pa je dejal, da je njegova ekipa dovolj motivirani, da bo nadaljevala zmagovito serijo. Prav tako je včeraj poudaril, da bodo igralci, ki bodo potovali v Valencijo želeli dokazati svojo vrednost, da si zaslužijo mesto v začetni postavi.

Fernando Gago je okreval po resni poškodbi kolena in bo danes po vsej verjetnost dočakal svoj prvenec v letošnji sezoni. Na seznamu vpoklicanih, ki ga je včeraj objavil Jose Mourinho, so tudi igralci mladinskih selekcij Real Madrida in sicer Morata, Juan Carlos, Juanfran in vratarja Pacheco ter Jesus.

Trener Levanteja, Luis Garcia, roko na srce ne verjame, da je njegova ekipa sposobna napraviti preobrat, vendar pa vseeno želi, da bi njegovi igralci pustili dober vtis pred domačo publiko.

Nekaj počitka bodo dobili nekateri redni igralci prve postave, kot so to Ballesteros, Xavi Torres, Juanlu in Juanfran, hkrati pa bodo lahko dobili priložnost zaigrati proti Madridistam mladi igralci kot so Lois, Higon in Mossa.

REAL MADRID vs. LEVANTE V COPA DEL REY
T Z R P DG PG
Real Madrid 3 3 0 0 15 2
Levante 3 0 0 3 2 15

T – število odigranih tekem, Z – zmaga, R – remi, P – poraz, DG – doseženi goli, PG – prejeti goli