X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Chad Ochocinco obiskal Valdebebas

imageshack.us

Igralci Real Madrida so danes imeli prav poseben obisk, saj jih je obiskal zvezda ameriškega nogometa (NFL), igralec Cincinnati Bengalsov Chad Ochocinco, ki je navijač Real Madrida in ki je v mladosti tudi sam igral nogomet. Ochocinco je tudi velik oboževalec Cristiana Ronalda, celotni ekipi pa ga je predstavil kar sam Jose Mourinho.

Cristiano Ronaldo in Ochocinco sta že stara prijatelja in Portugalski igralec je bil eden izmed prvih, ki so pozdravili lovilca v ameriški nogometni ligi (NFL). Kaka, Xabi Alonso, Pepe, Albiol in Jose Mourinho so ga pričakali v VIP sobi, preden se je začel trening in so mu pokazali igrišče. Jose Mourinho je med drugim v šali predlagal, da bi Ochocinco moral trenirati z ekipo.

Po obisku v slačilnici, je Ochocinco odšel na igrišče, kjer je spoznal celotno ekipo s katero se je tudi fotografiral.

“Spremljam Real Madrid, tako da je to neverjetno doživetje, da sem danes tukaj in da sem spoznal igralce,” je dejal zvezda NFL-a. “Sam zelo občudujem Cristiana. Je zelo hiter, vendar ne tako hitro, kot sem jaz (smeh). Z veseljem bi se pomeril z njim v tekmi.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us imageshack.us