X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho ni bil zadovoljen s končnim rezultatom na tekmi proti Levanteju, vendar pa je bil zadovoljen z odnosom svojih igralcev.

“Težko je igralcem, da posvetijo potrebno pozornost za tekmo, kot je bila ta. Že pred tekmo smo vedeli, da smo se uvrstili v naslednji krog tekmovanja. Ne morem biti kritičen do svojih igralcev, ker so imeli pozitiven odnos. Danes so bili na igrišču igralci, ki v preteklosti niso uživali v veliko minutah igranja, ali pa so bili poškodovani. Gago, Garay in Mateos so prvič v tej sezoni začeli v prvi postavi. Mateos in Canales sta imela določene težave ob koncu tekme in tako po odhodu Benzemaja z igrišča nismo imeli pravega napadalca.”

“Odigrali smo neenakomerno tekmo glede na naše omejitve, vendar pa smo jo še vseeno imeli pod nadzorom. Ta zmaga je nagrada za Levante, medtem ko smo se mi uvrstili v naslednji krog tekmovanja.”

“Kar je pomembno je to, da Kaka ne čuti nobenih bolečin v kolenu ali v dimljah. Nenehno napreduje in navijače bodo lahko znova uživali v gledanju njegove igre na Bernabeu.”

[Real Madrid se bo v četrtfinalu soočil z Atletico Madridom, če pa se uvrsti v polfinale pa ga tam čaka bodisi Villarreal ali Sevilla, op.p.] “Štiri ekipe želijo priti čim dlje. To so štirje od najbolj pomembnih ekip v La Ligi. Četrtfinale bo super in prav tako tudi polfinale. Tri od teh ekip že vedo, kako je igrati v finalu ter tudi osvojiti ta naslov, Villarreal pa je prav tako zelo dobra ekipa.”

“V januarju imamo zelo težki razpored in zato bomo poskušali opraviti svoje delo dobro, kljub našim omejitvam. Teh vsekakor ne moremo skriti in vsi vemo kaj so te. Cristiano in Di Maria sta ostala v Madridu in tako smo imeli samo Benzema nocoj na igrišču. Vedeli smo, da si lahko privoščimo poraz danes, vendar pa si ga nismo želeli. Na naši naslednji tekmi si ne moremo privoščiti poraza, ker je enostavno preveč v igri.”