X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Med sobotno novinarsko konferenco Jose Mourinha, je bil v središču pozornosti Kaka, za katerega je trener Real Madrid dejal, da bo igral ne glede na okoliščine na igrišču.

“Kaka bo igral. On je naš edini napadalec, ki ga imamo, če bomo izgubljali ali če bo izenačeno. On je edina naša možnost. In če bodo stvari potekale dobro za nas in bomo imeli tekmo pod nadzorom, bo prav tako igral, da dobi njegov moštveni kolega nekaj počitka. Kot sem že rekel, je to dobra novica za Madridismo in tudi za ljubitelje nogometa.”

“Rad prenašam sporočila svojim igralcem. Ko en igralec okreva, to še ne pomeni, da je potrebno odstraniti druge iz začetne postave. Dobri smo, ne glede na to, kdo igra na bilo kateri poziciji. Granero me je navdušil in Gago se je vrnil, zato lahko rotiram igralce in poskrbim, da vsakdo igra.”

“Pepe se je lahko poškodoval že na domu. Proti Levante smo pripravili ekipo, tako da smo nekoliko spočili igralce, ki bodo začeli v nedeljo proti Villarrealu. Noben od Carvalha in Pepeja, ni igral proti Getafam, zato sta vsak igrala po 45 minut. Pepe se je sedaj poškodoval, kar je nekaj, kar se lahko zgodi vsakemu.”

“Taktiko sem pripravljal brez centralnega napadalca. Tako sem zgodaj prišel v službo, ostal pozno in delal na tem, kar je moram delati. To je tipično življenje trenerja. Vse je odvisno bolj ali manj od zmago in boljše ali slabše igre. Vedno poskušam napredovati, kar je tisto, kar zahtevam tudi od svojih igralcev. Želim, da dajo vedno vse od sebe in da so taki profesionalci, kot sem sam.”

“To je normalno, da si Barcelona ogleduje našem koledar tekem in da vidi, da imamo dve težke tekme proti Villarrealu in Almeriji. Potem, če bomo premagali Atletico v Copa del Rey, potem se bomo pomerili bodisi z Villarrealom ali Sevillo. Zato je povsem razumljivo, da verjamejo, da bomo mogoče izgubili kakšno točko vmes, vendar pa moramo ostati samozavestni in vzeti vsako tekmo posebej. Naš naslednji nasprotnik je Villarreal in vsekakor bo težka tekma, vendar pa bomo igrali po svojih najboljših močeh.”

“V petek zjutraj smo trenirali, ker smo dan pred tem igrali proti Levante in smo prišli pozno domov. Hotela sem, da treniramo zjutraj, ker je to boljši iz psihološkega stališča. Prav tako sem verjel, da bi bilo bolje več spati danes in trenirati popoldan.”