X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Higuain

Pred potovanjem v Chicagu, kjer bo bil operiran, se je Gonzalo Higuain zahvalil vsem tistim, ki mu dajejo svojo podporo in izrazil željo po čim hitrejši vrnitvi na igrišče.

“Odločili smo se za operacijo, čeprav odkrito povedano tudi sam ne maram operacij, vendar pa je to najboljše zame. Razmišljam o prihodnosti, v kateri bo tudi veliko nogometa. Komaj čakam, da dam to skozi in upam, da se bom vrnil v vrhunsko formo.”

“V ekipi imamo samo še enega pravega napadalca, zato bom storiti vse kar bom lahko, da se vrnem v najkrajšem možnem času in da pomagam ekipi. Sedaj je čas, da ponovno trdo delam, kot sem to delal že, ko sem se pridružil Real Madridu. Nimam določenega datuma povratka, vendar pa moram ostati potrpežljiv.”

“Vsi okoli mene mi dajejo svojo podporo. Prav tako cenim vse to, kar kažeta Florentino in Valdano, ki mi pomagata že od prvega dne.”

“Dr. Fessler je govoril z ekipo zdravnikov in vse je pripravljeno na operacijo. Slišal sem, da je on eden najboljših in zato so ga vsi priporočali. Moram iti na operacijo in upam, da bo vse šlo po načrtu.”