X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Napoved: Real Madrid-Villarreal

Nogomet se danes vrača na Santiago Bernabeu, po 20-dnevni prekinitvi in sicer na spektakularen način, saj bo v 18. krogu La Lige na sporedu derbi kroga med Real Madridom in Villarrealom. Zagotovo si bosta obe ekipi želeli zmagati, beli si bodo tako želeli ohraniti svoj niz neporaženosti pred domačimi navijači, zaradi česar bo tekmo začela naslednja postava: Casillas; Ramos, Carvalho, Albiol, Marcelo; Lass, Xabi Alonso, Ozil, Di Maria, Cristiano Ronaldo in Benzema.

Real Madrid se podaja na prvo domačo tekmo v novem letu, s popolnim izkupičkom na Santiago Bernabeu. Jose Mourinho je že dan pred tekmo potrdil začetno postavo, prav tako pa je dejal, da bo zagotovo na tekmi igral tudi Kaka, ki bo tako dočakal svoje prve minute pred domačo publiko po 246. dneh.

STATISTIKA OBEH EKIP V LETOŠNJI LA LIGI
  DOMAČE TEKME GOSTUJOČE TEKME
  MESTO NA LESTVICI ŠT. TOČK T Z R P T Z R P
Real Madrid 2 44 8 8 0 0 9 6 2 1
Villarreal 3 36 9 8 1 0 8 3 2 3

T – število odigranih tekem, Z – zmaga, R – remi, P – poraz

Čeprav Villarreal še nikoli ni zmagal na Bernabeu, je za “rumeno podmornico” niz treh zaporednih zmag v La Ligi in bo tako težka preizkušnja za kraljevi klub. Po preobratu v zadnjih 45. minutah proti Valenciji v osmini finala Copa del Rey, “rumena podmornica” ostaja prav tako tudi ekipa, ki še ni izgubila tekme pred domačimi navijači, vendar pa tokrat gostujejo v španski prestolnici. Trener Villarreala, Juan Carlos Garrido ne bo mogel računati na Nilmarja, Senno in Marcheno, saj so vsi poškodovani. Medtem pa se na svoj nekdanji stadion vračata Diego Lopez in Borja Valero.

REAL MADRID vs VILLARREAL V LA LIGI
  T Z R P DG PG
Real Madrid 11 8 3 0 29 11
Villarreal 11 0 3 8 11 29

T – število odigranih tekem, Z – zmaga, R – remi, P – poraz, DG – doseženi goli, PG – prejeti goli