X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Kaka

Kaka je proti Villarrealu prvič v tej sezoni zaigral na domačem Santiago Bernabeu, potem ko je bil zaradi poškodbe odsoten skoraj osem mesecev, pri tem pa je začinil lep preobrat Reala s svojim prvim zadetkov po povratku.

“Vrniti se na Santiago Bernabeu in zadeti, je bil prav poseben trenutek. Veliko časa je že minilo, odkar sem nazadnje zadel, tako da je bil zadetek zelo pomemben zame. Od navijačev sem čutil prav posebno navdušenje, ki ga je zelo težko opisati. Rad bi zahvalil navijačem za tako topel sprejem, po vseh težavah, ki sem jih imel. Na koncu je bilo vse vredno in trdo delo se je izplačalo.”

“Villarreal je prišel na igrišče z veliko željo po igri. So zelo talentirana ekipa. Kljub temu smo vztrajali in vztrajali, ker smo vedeli, kako pomembno je zmagati na domačem igrišču. Mourinho je dokazal, zakaj je najboljši trener na svetu. Naredil je spremembe glede na to, kako se je tekma odvijala in nas še dodatno motiviral za boljšo predstavo v drugem polčasu.”

“Cristiano Ronaldo je neverjeten igralec. Odločil je že veliko tekem in bo to še naprej počel za Real Madrid. Zasluži si vse pohvale za vse to. Tukaj ni vprašanje kakšen je on, ampak kako odličen igralec je, ki vsak dan preseneča s svojimi zadetki in s svojim načinom igre. Je odličen igralec, ki je bistvenega pomena za to ekipe in veliko bolje je igrati poleg njega.”