X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Mourinho

Jose Mourinho je sijal od zadovoljstva, potem ko je Real Madrid po preobratu pred domačimi navijači s 4-2 premagal ekipo Villarreala.

“Zmagali smo po zaslugi poguma in karakterja, ki ga je pokazala ta ekipa. Sem zelo vesel in mislim, da smo odigrali spektakularen drugi polčas. Rumena ekipa je bila edina ekipa, ki je igrala le v prvem polčasu, vendar pa smo vedeli, kako se moramo odzvati in v drugem polčasu je igral samo bela ekipa. Ekipa je bila čudovita.”

“Igrali smo proti fantastični ekipi Villarreala, zato mi prvi polčas ni bil všeč. Ne maram, ko ima naš nasprotnik izjemen prvi polčas. Tukaj so bili bližje zmagi, kot katera koli druga ekipa do sedaj in lahko rečem, da so igrali odlično.”

“Med polčasoma sem govoril s svojimi igralci in jim povedal, da je rezultat napačen, čeprav bi se lahko vse še zgodilo ob rezultatu 2-2. Hotel sem spremeniti načrt igre za drugi polčas in način, kako smo pritiskali na nasprotnika. Igrali smo s tremi igralci v obrambi, kar je povzročilo, da je po začetku drugega polčasa napadala le ena ekipa in da se je le ena ekipa branila.”

“Imeli smo Marcela in Di Maria vzdolž obeh kril, Ozil in Khedira sta bila na sredini, Cristiano in Benzema pa v napadu. Imeli smo šest napadalnih igralcev plus Xabi Alonso, ki je bil takoj za njimi. Villarreal je tako imel težak drugi polčas, vendar pa bi lahko zadeli iz protinapada. Tvegala smo in zmagali. V tekmovanju, kjer vodilne ekipe izgubijo tako malo točk, nikakor ne moreš čakati.”

“Kaka je odlično igral in je prišel v igro, ko smo samo mi imeli posest žoge in ko je bilo težko dohajati naš ritem igre. V zadnjih minutah je bil to popoln scenarij za Kakaja in Cristiana, ko je nasprotnik še vedno iskal izenačenje. Četrti zadetek je bil fantastičen. Ne bi moglo biti boljše za Kakaja, kot je bil povratek na Bernabeu po tolikih mesecih in zadeti.”

“Ob Cristiano sem ostal brez besed. Tekmo za tekmo, teden za tednom se izkaže. Ne vem, kako bi opisal njegove predstave. Zadetek sem šel praznovati s svojim sinom, ki je sedel za klopjo Villarreala.”