X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ramos, Albiol & Carvalho

Sergio Ramos, Raul Albiol in Ricardo Carvalho so po impresivni zmagi Real Madrida proti Villarrealu, z mediji delili svoje misli.

Ramos:
“V drugem polčasu smo iz slačilnic prišli z drugačno miselnostjo in smo šli odločno na zmago. Igrali smo s ponosom in pogumom ter dokazali naši navijačem, da imamo vse tisto, kar je potrebno za osvajanje naslovov. To so ligaške tekme, v katerih najbolj uživamo, če imamo dovolj sreče, da jih zmagamo.”

“Nismo bili presenečeni nad tem, kako je igral Villarreal, saj smo seznanjeni z njihovim slogom igre. Imajo odlične igralce in vedno so poskušali obdržati posest žoge. Imeli so brezhiben prvi polčas, vendar pa nam je uspelo se odzvati. Zadovoljni smo s tremi točkami, ki nas oddaljujejo samo dve točki od vodstva.”

“Trener je uspešno spremenil načrt igre. Veseli smo, da Cristiano Ronaldo še naprej dosega zadetke in upamo, da jih bo še naprej.”

Albiol:
“Izenačenje tik preden koncem prvega polčasa je bilo ključnega pomena, saj nam je Villarreal zelo otežil stvari. Igrali so zelo dobro z žogo v svojih nogah, vendar pa nam je uspelo biti boljša ekipa in uspelo nam je spreobrniti rezultat. Remi nam ne bi prav nič pomagal. Doma moramo vedno zmagati. Še naprej moramo igrati tako in počakati, da se bomo izenačili z Barcelono, ali pa da bodo oni zaostajali za dve točki.”

Carvalho:
“Po prvem polčasu smo spremenili naš odnos in smo si ustvarili veliko priložnosti za zadetek. Mourinho nam je povedal, da igramo dobro, vendar pa da moramo še izboljšati našo igro.”

“Mourinho tvega ko se tekme ne odvijajo po načrtu in nocoj je igral s samo tremi branilci v obrambi. Remi nam ni štel prav nič, zato smo šli na igrišče po zmago.”