X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ronaldo

Cristiano Ronaldo je nezaustavljiv. Proti Villarrealu je dosegel nov hat-trick, s čimer je Portugalec dosegel že 22 zadetkov (po podatkih Marce, ki ob koncu sezone podeljuje nagrado Pichichi, je dosegel že 23 zadetkov, op.p.) na 18. ligaških tekmah, vendar pa Madridisto bolj zanimajo ekipni dosežki, kot pa njegovi osebni.

“Moji soigralci so mi veliko pomagali in sam ne bi zadeval tako pogosto brez njih. Rad bi še naprej igral tako dobro in ob koncu sezone osvojil naslove. Tukaj sem zelo vesel in motiviran.”

“To je bila težka tekma. Villarreal si je dobro podajal, si ustvarjal priložnosti in dosegel dva pomembna zadetka. Še pred polčasom nam je uspelo izenačiti, v drugem polčasu pa smo še izboljšali našo igro.”

“Trener ve na katerem položaju lahko najbolj pomagam ekipi. Vse kar sam delam je to, da delam po svojih najboljših močeh. Smo osredotočeni in moramo igrati z igralci, ki jih imamo.”

“Nocoj so bili navijači odlični in so nam tako zelo pomagali do zmage.”

“Ker je bilo pred nami samo še 45 minut igre, nam je trener v slačilnici povedal tisto, kar nam je mogel in mi smo se odzvali na to ter zmagali.”