X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Valdano

Jorge Valdano je po lepem preobratu v nedeljo zvečer proti Villerrealu, našel samo lepe besede za Real Madrid.

“Villarreal je bila do sedaj najboljša ekipa, ki je letos gostovala na Bernabeu v smislu nadzora žoge. V prvem polčasu so prevladovali, vendar pa so se v drugem polčasu stvari spremenile. Casillas v drugem polčasu praktično ni imel dela in situacijo smo nadzorovali z velikim pritiskom in velikim naporom.”

“Barcelona ve, da je Real Madrid zelo konkurenčna ekipa. Ta dvoboj je nekaj, kar sam še nikoli nisem videl v svojem življenju in bo vsekakor zelo zanimiv, vendar pa tudi zelo stresen.”

“To je bila težka tekma in igralci so prikazali junaško predstavo. Ključne trenerjeve odločitve so bile kot odgovor na težave na igrišču. Takšna vrsta preobrat vedno navduši navijače, še večji pomen pa ima zaradi tega, ker je uspel proti veliki ekipi, kot je to Villarreal.”

“Cristiano je blagoslov za Madridismo. Za nikogar na svetu ga ne bi zamenjali. Med tekmami postreže s tolikšnimi zadevami, a to počne tudi na treningih in to vsak dan. Ne moremo zahtevati še kaj več. Vedno se zdi, da je poln energije, ko ga ekipa najbolj potrebuje in ko se ekipa znajde v težavah, jo izvleče iz težave, kot je to storil danes.”

“Kaka je videti zelo sproščen, optimističen in srečen. Odsoten je bil skoraj osem mesecev in je v tem času trdo delal, da se je vrnil na to raven. Uživali bomo v njegovih predstavah. Kaka je izjemen igralec, ki imamo veliko zaupanja v ekipo za preostanek sezone. Občutno bo izboljšal našo sredino od sedaj naprej.”

“Lahko samo čestitam igralcem. Nocoj so dokazali, da si zaslužijo nositi ta dres.”