X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid 4-2 Villarreal

imageshack.us

Cristiano Ronaldo je v 18. krogu proti Villarrealu ponovno blestel in dosegel spektakularen hat-trick, s katerim je popeljal Real Madrid do nove zmage. Beli so se kar dvakrat na tekmi znašli v rezultatskem zaostanku, vendar pa se jim je obakrat uspelo vrniti in na koncu osvojiti tudi pomembne tri točke. Končni rezultat 4-2, je ob svojem prvem nastopu po poškodbi na Santiago Bernebeu v tej sezoni, postavil Kaka po podaji Ronalda.

Villarreal je odigral brezhiben prvi polčas s fenomenalnimi podajami, a so nato očitno pozabili, proti komu igrajo. Cani je v 7. minuto kronal začetno premoč “rumene podmornice”, potem ko je po podaji Rossija, zadel malo mrežico Casillasovih vrat. Samo dve minuti kasneje je Cristiano Ronaldo že izenačil, potem ko sta pred tem lepo izigrala gostujočo obrambo Benzema in Özil, ki je na drugi vratnici našel samega Ronalda, Portugalcu pa ni bilo težko zadeti praznega gola. “Rumena podmornica” je ponovno vodila že v 18. minuti, ko je po podaji Bruna domače z zadetkom osupnil Marco Ruben. Tik pred koncem prvega polčasa je “CR7” znova našel odgovor na vodstvo Villarreala. Z leve strani je prosti strel izvajal Xabi Alonso, ki je podal pred vrata, kjer je bil najvišji in najbolj spreten Ronaldo, ki je zadel z glavo in tako poskrbel, da sta ekipi na odmor odšli z neodločenim rezultatom.

Na začetku drugega polčasa je v igro namesto Lassa pri Realu vstopil Khedira, medtem ko se je Albiol preselil na desni bok, Ramos pa je prevzel njegovo mesto v sredini obrambe. Real je tako zaigral praktično s samo tremi branilci v zadnji vrsti, s čimer je tudi povsem prevzel pobudo in narekoval visok ritem. Benzema in Cristiano sta bila blizu zadetka, vendar pa je v vratih Villarreala blestel Diego Lopez. V 69. minuti je Jose Mourinho poskrbel še za dodatno orožje v napadu, potem ko je v igro namesto Albiola poslal Kakaja, ki je prvič po dolgotrajni poškodbi zaigral na Santiago Bernebeu. V 80. minuti je Kaka z leve strani podal pred gol Villarreala, kjer je Diegu Lopezu ni uspelo ujeti žoge pred Ronaldo, a so žogo nato gostujoče branilce le uspeli nekako izbiti za trenutek, preden je do nje znova prišel Ronaldo in iz obrata poslal žogo za hrbet Diega Lopeza. Le dve minute kasneje je sledil nov zadetek Reala, potem ko je Cristiano Ronaldo pred vrati lepo našel Kakaja, ki je dosegel svoj prvi zadetek v tej sezoni in četrtega za Real Madrid na tekmi ter tako postavil končni izid 4-2.

Stadion: Santiago Bernabeu (Madrid)
Sodnik: Fernandez Borbalan
Real Madrid 4-2 Villarreal
Ronaldo 9., 45., 80., Kaka 82.; Cani 7., Ruben 18.

imageshack.us imageshack.us imageshack.us