X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Jose Mourinho je bil izjemno hvaležen po razglasitvi v Zurichu, kjer je prejel nagrado FIFA za najboljšega trenerja leta 2010.

“To je češnja na vrhu torte za spektakularno leto. Leto 2010 se je že končalo. To je bilo odlično leto za Inter in zelo pozitivno za Real Madrid, vendar pa nismo še ničesar osvojili.”

“To je nagrada za moje delo in za delo mojih pomočnikov in igralcev. Še naprej moram trdo delati in se truditi po svojih najboljših močeh. Že jutri se bom osredotočil na trening in četrtkovo tekmo.”

“To je tudi nagrada moje žene, mojih otrok in vseh okoli mene, ki jih imam rad in ki so mi pomagali, da sem jo tudi dobil. Ljubim svoje igralce iz Interja in upam, da bom lahko rekel isto tudi za moje igralce Real Madrida. Imeli bomo problem, če moj odnos z igralci ne bo fantastičen. Na srečo pa temu ni tako.”

“Del Bosque je bil svetovni prvak in Guardiola je bil španski prvak. Oba sta opravila neverjetno delo s svojima ekipama. Zelo sem vesel, vendar moram priznati tudi delo mojih kolegov. Upam, da dobijo občutek, kako se počutim nekaj dni. “