X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Pohvale na račun Mourinha

Pomembne nogometne osebnost iz celega sveta so delile pohvale in občudovanje na račun Joseja Mourinha.

Maradona
“Znotraj njegove ekipe vlada pravo tovarištvo in to je samo zaradi Mourinha, ki ima vse vajeti ekipe v svojih rokah. Brez dvoma je ena od dveh ali treh najboljših trenerjev na svetu. Vedno spoštuje vse igralce.”

Hugo Sanchez
“Real Madrid bo ponovno na vseh naslovnicah, sedaj ko na njegovi klopi sedi Mourinho. Kar mi je najbolj všeč pri njemu je to, da je verodostojen in da pove kaj čuti v tistem trenutku. Pove stvari, ki jih je potrebno povedati in ki celo lahko koga užalijo. Njegovo kariera je občudovanja vredna in mislim, da je pravi človek na pravem mestu. Real Madrid bo veliko osvojil z njim.”

Samuel Eto’o
“On je edinstven kot trener in kot oseba. Z vsemi gradi dobre odnose in zato tudi dosega dobre rezultate.”

Luis Aragones
“Mourinho se je že dokazal, da je odličen trener. Zasluži si, da vse zmaga.”

Pep Guardiola
“Verjetno je najboljši trener na svetu. Kariere Mourinha je popolna. Njegovo delovanje v več državah je brezmadežno.”

Kaka
“Mourinho je odličen trener. Vse je osvojil ne glede kje je bil trener.”

Juan Carlos Garrido (trener Villarreala)
“Mourinho naredi, da njegove ekipe verjamejo v njega. Je odličen trener. Njegov življenjepis si zasluži vso spoštovanje.”

Ibrahimović
“Je odličen trener, z veliko osebnostjo in ima zelo močan karakter. Ve kaj je potrebno storiti, da bi zmagal in to tudi tako počne.”

Sneijder
“Eno leto z Mourinhom je vredno več kot deset z drugim trenerjem.”

Zidane
“Je odličen trener, ki je osvojil že vse in sedaj je tukaj, da bo zmagoval tudi Real Madrid. On vsekakor lahko to stori. Že sedaj je bila znotraj kluba veliko discipline, vendar pa jo je on prinesel še več.”

Cristiano Ronaldo
“On je najboljši trener na svetu, rojeni zmagovalec.”

Arrigo Sacchi
“Ljubim Mourinha. Je odličen in edinstven trener. Ima notranjo moč, sposobnost, karizmo, osebnost, jasne ideje in veliko znanja. Resnično je odličen in njegova kariera vse to tudi dokazuje.”

Figo
“Mourinho je odličen komunikator, odličen trener, iskren s svojimi igralci in zmagovalec.”

Van Gaal
“Vedel sem, da bo nekega dne postala trener kakršen je sedaj. Bil je že odličen trener pred leti, trenutno pa je eden najboljših na svetu. Vsekakor pa je najboljši v svoji generaciji.”

Rafa Nadal
“Skozi celotno svojo kariero je dokazal, da je odličen trener. Vse je osvojil, kar si je želel osvojiti. Sedaj ima nov izziv pred seboj.”

Casillas
“On je najboljši trener in najboljša oseba, ki jo poznam.”

Martin Jol (trener Ajaxa)
“Mourinho je verjetno najboljši trener na svetu. Je pravi profesionalec in zelo kvalificiran delavec, ki je naredil, da vse njegove ekipe igrajo po svojih najboljših močeh. Dokazal se je, da je verjetno najboljši v svojem slogu.”