X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Carvalho

Ricardo Carvalho je spregovoril o Real Madridu v intervjuju za Onda Madrid.

“Počutim se odlično in sem zelo vesel. Rad imam ta klub in je pravi užitek biti tukaj. Zelo hitro sem se prilagodil na ekipo. Celotna ekipa ve, da je zelo pomembno za klub, da zmaguje. Sam sem zmagoval že v drugih klubih in sedaj moram spet zmagovati v Real Madridu.”

“Mourinho nam je pravkar dal svoje napotke glede Atletica Madrid. Vemo, da se moramo trdo pripraviti, da bi jih premagali. To metodo je uporabil že v Portu in v Chelseaju, kjer nas opozori na močne in šibke točke našega nasprotnika. Vedno ve, kaj hoče njegova ekipa storiti.”

“Poznamo Atletico zelo dobro, vendar pa je na koncu vse nepredvidljivo, zato bomo poskušali odigrati po svojih najboljših močeh in ves čas igrati kot odlična ekipa. Za nas je zelo pomembno, da ohranimo svojo mrežo nedotaknjeno in sedaj bo to še toliko bolj pomembno, ker igramo tekmo Copa del Rey na Bernabeu. Dosegamo zadetke, ker imamo kakovostne napadalce, vendar pa je prav tako pomembno, da ne prejemamo zadetkov.”

“Atletico ima kakovostne igralce. Tako Kun Agüero, kot tudi Forlan sta odlična in zato težko izbrati, kdo od njiju je boljši.”

“Sam sem svoj največji kritik. Sem zelo stroge in vedno zahtevam veliko od sebe. Vem, kdaj moram delati še bolj trdo.”

“Težko je med tekmo nadzorovati svoja čustva in naša čustva so izbruhnila na plan, ko smo dosegli zadnji zadetek proti Villarrealu. Zaradi tega smo tudi zadetek vsi proslavljali nekoliko bolj čustveno, kot pa ponavadi. Zelo pomembno je bilo, da smo dosegli drugi zadetek.”

“Pepe je poškodovan in je tako pomembno, da čim prej okreva. Verjamem, da si želi ostati v klubu, saj je zadovoljen z vsem in je zelo pomemben za vse nas.”

“Cristiano Ronaldo je bil popoln, ko je na naši zadnji tekmi proti Atleticu podal s hrbtom. Tudi sam rabim takšno fantazijo. Super je, če lahko to narediš med tekmo.”