X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ramos, Casillas & Alonso

Sergio Ramos, Iker Casillas in Xabi Alonso so po zmagi s 3-1 proti Atleticu z mediji delili svoje misli.

Sergio Ramos:
“Danes smo videli Real Madrid, ki je lačen lovorik, vendar pa ne smemo biti preveč samozavestni. Navdušeni smo nad možnostmi, ki jih imamo, da zaigramo v polfinalu.”

“Že nekaj časa je minilo, odkar sem nazadnje zadel in ta zadetek sem si želel posvetiti moji babici, ki se ne počuti najboljše.”

“Zelo sem srečen po tako težki tekmi proti nasprotniku, ki je dokazal, da si prav tako želi imeti dobro leto. Še naprej moramo trdo delati in igrati konsistenten nogomet. Dosegli smo pozitiven izid in mislim, da bomo bili boljši v tem dvoboju, čeprav povratna tekma ne bo enostavna.”

“Ne smemo biti preveč samozavestni na Calderonu. Imajo odlično ekipo z dobrimi igralci. Moramo biti previdni, ker so sposobni zadeti v vsakem trenutku.”

“Če se klubu zdi primerno, da se okrepi z napadalcem, mi ne bomo imeli nič kaj negativnega za povedati. Še naprej bomo trdo delali in naša vrata so vedno odprta.”

Iker Casillas:
“Pobrali smo se, potem ko smo prvi prejeli zadetek. To je pravičen rezultat in zasluženo smo zmagali, vendar pa je pred nami še vedno devetdeset minut igre.”

“Zadovoljni smo z rezultatom. Vsi smo igrali dobro in smo še enkrat pokazali, kako močni smo v napadu. Karim spada sem in prav tako ve, kako zahteven je Bernabeu. Ima vso našo podporo, saj je sposoben dosegati zadetke in dobro igrati.”

“Sedaj se moramo osredotočiti na Almerijo in šele nato na povratno tekmo pokala. To je odlično tekmovanje, ki postane vse bolj zanimivo, ko napreduješ skozi posamezen krog tekmovanja.”

Xabi Alonso:
“Bila smo težka in konkurenčna tekma, prav taka kot so imamo radi. Naredili smo veliko dobrih stvari, vendar pa smo naredili tudi nekaj napak, ki jih moramo odpraviti.”

“Bilo je zelo tekmovalna tekma in morali bi doseči še več zadetkov. Lahko bi celo dosegli še četrti zadetek. To je pot, ki ji moramo slediti. Mislim, da je to dober rezultat pred povratno tekmo.”

“Bila je lepa tekma tako za gledalce, kot tudi za igralce. Če zadovoljimo svoje navijače, se oni vedno dobro odzovejo.”

“Sodnik nam je pustil igrati, ko je bila takšna priložnost in ob pravem času je tudi ustavil igro. Odsodil je zelo lepo tekmo.”