X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Valdano

Jorge Valdano je pohvalil prizadevanja Real Madrid po preobratu in zmagi proti Atletico Madridu.

“Tukaj še končni rezultat, vendar pa bo prisilil Atletico, da na svojem domačem igrišču igra na način, ki bo nam veliko bolj koristil. Pričakujemo, da bomo za razliko od danes veliko več prostora. Smo konkurenčna in ambiciozna ekipa v vseh okoliščinah.”

“V prvem polčasu smo si zaslužili veliko več. S hitrim tempom igre je bil De Gea vseskozi zelo zaposlen. V drugem polčasu se je Atletico branil z več igralci in smo imeli nekaj težav pri iskanju prostora, vendar smo vztrajali in tudi spreobrnili rezultat. Storili smo dovolj, da smo dosegli več zadetkov. Imeli smo jasen načrt igre in si ustvarili dovolj priložnosti za zadetek.”

“Raziskujemo trg igralcev, da bi našli kakšno možno rešitev za odsotnost Higuaina. Iščemo napadalca, ki bi nam lahko pomagal v naslednjih šestih mesecih. Ne bi govoril o imenih, vsekakor pa iščemo zamenjavo za Higuaina.”

“Ozil lahko v trenutku spremeni svojo hitrost in se tako udeležuje veliko akcij v napadu. Je mlad in je pravkar prispel v špansko ligo, tako da ima še veliko prostora za napredek.”

“Cristiano in Casillas sta zelo pomembna igralca za nas in upamo, da bosta v bližnji prihodnosti oba osvojila Ballon d’Or. Mourinho je prav tako naredil vse kar je treba, da je postal najboljši na svetu.”