X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Mourinho

Jose Mourinho na sobotni novinarski konferenci komentiral ugibanja o podpisu Real Madrida z novim napadalcem.

“Sam vztrajam pri svojih prepričanjih. Mislim, da bi bilo dobro imeti še enega napadalca za preostanek sezone. Kluba pregleduje možnosti glede podpisa z novim napadalce, kar me zelo razveseljuje.”

“Navijači na Bernabeu v četrtek niso žvižgali Benzemaju, ampak so žvižgali meni, ker sem z igrišča potegnil napadalca. Zadovoljen sem s Karimom. Na treningih gara bolj kot kdaj koli prej, da bi izboljšal svoj odnos na igrišču. Še vedno mu manjka nekaj, ko gre za obsedenost z zadetki, vendar pa dobro kombinira in se giblje. Bo dosegel tudi zadetke še.”

“Morata je igralec za prihodnost Real Madrida, za naslednjih deset let, vendar pa je potrebno biti potrpežljiv, tako da mora še naprej trdo delali in dosegati veliko zadetkov za Castillo.”

“Ozil danes ni mogel trenirati, ker ima težave, vendar imamo še 24 ur, da vidim, če bo sposoben igrati. Če Ozil ne bo mogel igrati, potem bo začel Kaka. Še vedno računam na Lassa, vendar pa ga tokrat nisem vpoklical, ker imam na razpolago vse svoje veziste in zato imam raje več bolj napadalnih igralcev na klopi, kot sta to Canales in Pedro Leon.”

“Pred nami je težka tekma. Potrebujejo točke, imajo dobro ekipo, igrajo dober nogomet in v takšnih tekmah nimajo ničesar za izgubiti, tako da bodo zagotovo dali od sebe svoj maksimum, da bi dosegli pozitiven rezultat. Zagotovo to ni enostavna tekma, kjer je potrebno tudi spoštovati nasprotnika, ker nasprotnik igra vse boljše in boljše ter pri tem dosega dobre rezultate, poleg tega pa imajo tudi nekaj dobrih igralcev. Zaradi vsega tega, moramo razmišljati samo o tej tekmi in o naši naslednji tekmi proti Atleticu, ker to bo težka tekma.”