X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ramos

Sergio Ramos je spregovoril v intervjuju za bwin.com in analiziral prihajajočo tekmo proti Almeriji.

“Lepo je biti eden od kapetanov ekipe in sam uživam v tem. Še vedno se vsak dan veselim treningov in rad pomagam svojim soigralcem. Prevzemam vso odgovornost, saj vem, kaj pomeni predstavljati to ekipo. Ponosen sem, da sem kapetan.”

“Najboljši igralci si želijo igrati v La Ligi. Cristiano Ronaldo je najboljši igralec v La Ligi. Je velik profesionalec in zato imamo srečo, da ga imamo v ekipi. Sam njega štejem za enega najboljših igralcev na svetu.”

“Kaka je preživel težke čase med njegovo poškodbo, vendar pa sedaj vidi luč na koncu tunela in prepričan sem, da bo prinesel veliko ekipi.”

“Najbolj pomembna stvar je, da ekipa zmaga in da navijači uživajo v tekmi. Upam, da bom dosegel zadetek na gostovanju, vendar pa doseganje zadetkov ni moj glavni cilj, saj je moja glavna naloga, da nasprotnikom preprečujem, da bi dosegli zadetek. Tukaj sam, da je naša obramba trdna, tako da ni važno kdo doseže zadetek, samo da ekipa zmaga.”

“Ne moremo si privoščiti, da bi proti Almeriji izgubili kakšno točko. V zadnjih letih smo izboljšali našo obrambo in te spretnosti bomo morali uporabiti, da ohranimo mrežo nedotaknjeno proti Almeriji, ki jo dobro poznamo. Postopoma smo postali bolj trdna ekipa v obrambi in vse to nam je zelo pomagalo. Naš cilj je osvajanje točk, zmagovati tekme in čim bolj znižati razliko na vrhu lestvice.”

“Piatti je hiter in kvalitete igralec in ne moremo si privoščiti, da bi mu dali dovolj časa za razmislek, ali dovolj prostora za gibanje. On je tiste vrste igralca, na katerega moraš vedno paziti, da bi uganil njegov naslednji korak. Lahko nam povzroči težave, če mu bo uspelo nadzorovati žogo.”