X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Arbeloa praznuje 28. rojstni dan

Alvaro Arbeloa danes praznuje svoj 28. rojstni dan. Branilec Real Madrid je v odlični formi in je tako v tej sezoni zbral že 18 nastopov v prvi postavi, na katerih je Real Madrid 13-krat zmagal. Prav tako je v tej sezoni Arbeloa že dosegel zadetek in sicer je bilo to v Amsterdamu na tekmi Lige prvakov proti Ajaxu, ko je s pravo “bombo” od daleč presenetil vratarja Ajaxa.

Arbeloa je v tej sezoni odigral pomembno vlogo v prav vseh treh prvenstvih, v katerih Real igra (La Liga, Copa del Rey, Liga prvakov). Vedno se zelo dobro prilagodi potrebam ekipe in zahtevam trenerja Joseja Mourinha, ki ga uporablja tako na desnem, kot tudi na levem bočnem branilskem mestu. Na njegov rojstni dan, si igralec želi nadaljevati z dobrim delom v tej sezoni ter pomagati ekipi, da bi osvojila čim več naslovov.

STATISTIKA ARBELOE V SEZONI 2010/11
ŠT. ODIGRANIH TEKEM V ZAČETNI POSTAVI ŠT. MINUT
LA LIGA 13 9 899
LIGA PRVAKOV 5 5 473
COPA DEL REY 4 4 362
SKUPAJ 22 18 1,734

V imenu slovenske Real Madrid navijaške skupnosti želimo Arbeloi še veliko dobrih iger in veliko uspehov v dresu Real Madrida.