X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Kaka, Arbeloa & Ramos

Kaka, Alvaro Arbeloa in Sergio Ramos so se po remiju 1-1 proti Almeriji vsi strinjali, da je bila zelo težka tekma proti ekipi, ki je igrala zelo dobro.

Kaka:
“Morali bi zmagati. Za nami je prva polovica sezone in pred nami je še celotna druga polovica sezone. El Clásico bomo tokrat igrali doma. Točkovna razlika še ni dokončna in pred nami je še veliko tekem, ki jih moramo odigrati. Mislil sem, da sem igral dobro, vendar pa je bilo jasno, da nismo igral po svojih najboljših močeh, vendar pa nismo tudi odigrali tako slabo. Več kot igram, bolj se približujem svoji najboljši formi.”

Arbeloa:
“Smo ekipa, ki mora zmagati na prav vsakem stadionu, na katerem igramo. Dokler Almerija ni dosegla zadetka, nismo igrali v najvišji predstavi in na takšen način ne smeš igrati v La Ligi do 60. minute tekme.”

“Vsaka izgubljena točka je lahko odločilna, vendar pa je pred nami še celotna druga polovica sezone. V vsaki tekmi je vedno veliko na kocki, vendar se zgodijo tudi takšne stvari, ki so se zgodile tukaj. Navajeni smo na ritem igranja, sreda – nedelja, vendar pa pri tem ni nobenih izgovorov. bilo pa bi tudi noro reči, da je sezona že izgubljena. Moramo se osredotočiti na zmage na vseh naših preostalih tekmah.”

Ramos:
“Bila je napeta tekma, saj smo spoznali, da ne bomo domov odnesli vseh treh točk. Remi nam je pustil grenak priokus. Potrebno je čestitati Almeriji za dobro opravljeno delo. Vse naše preostale tekme so finala, ki jih moramo zmagati. Še vedno ostaja veliko tekem, ki jih moramo odigrati in s tem je v igri še veliko točk. Še naprej bomo igrali trdo. Sedaj moramo držati skupaj bolj kot kdajkoli prej in se osredotočiti na naslednjo tekmo. Ne moremo se ustaviti pri tej tekmi.”